Motorola Moto G53 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G53 Hoesjes

De Motorola Moto G53 is een budget toestel, maar toch voelt het toestel luxe aan. Door de strakke randen en lichte behuizing ligt de Motorola Moto G53 prettig in de hand. De smartphone heeft een 6,5" “LCD scherm, waar de selfiecamera in het scherm zit verwerkt. Op de achterzijde zit een 50 MP hoofdcamera en een macrocamera.

De Motorola Moto G53 heeft een vingerafdruk scannen die aan de zijkant in de aan en uitknop is verwerkt. En er is een aansluiting voor je koptelefoon. Door de grote accu en zuinige processor kan je de Motorola Moto G53 bijna twee dagen gebruiken voor je deze weer moet opladen.

Je wilt je Motorola Moto G53 natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Wij hebben ruim de keus uit verschillende Moto G53 hoesjes. Uiteraard zijn de hoesjes voor de Motorola Moto G53 voorzien van uitsparingen op de juiste plaatsen.

Book Cases Motorola Moto G53

Een book case, in verschillende kleuren en modellen beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je Motorola Moto G53 dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in het hoesje opbergen.

Motorola Moto G53 Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Motorola Moto G53 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Armor Cases Motorola Moto G53

Voor een moderne look van je toestel heb je keuze uit verschillende Armor Cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee tegen stoten en vallen.

Bestel Motorola Moto G53 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug.
GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Motorola Moto G52 hoesjes
Motorola Moto G60 hoesjes
Motorola Moto G23 hoesjes

Motorola hoesjes