Nokia 5.4 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia 5.4 Hoesjes

Dit nieuwe model van Nokia is een mooi toestel in de budgetklasse. Het toestel heeft een scherm van 6,39”, en de selfiecamera zit in het scherm verwerkt. Achterop de Nokia 5.4 zijn nog eens vier camera’s verwerkt. Een hoofdcamera van 48 megapixel, die zelfs met weinig licht mooie foto’s kan maken, een groothoeklens, een macro camera en een diepte sensor.

Je kan het toestel bij normaal gebruik zo’n anderhalve dag gebruiken tot je de batterij weer zal moeten opladen. De Nokia 5.4 heeft een vingerafdruk scanner waarmee je de smartphone gemakkelijk en veilig kunt ontgrendelen.

Uiteraard hebben de Nokia 5.4 hoesjes uitsparingen op de juiste plekken voor de camera, de knoppen en de kabel aansluitingen.

Nokia 5.4 Book Cases

Met een bookcase hoesje voor je Nokia 5.4 heb je een goede bescherming voor je toestel en extra praktisch is dat je wat pasjes kan opbergen in het hoesje. Omdat er verschillende modellen en kleuren Nokia 5.4 bookcase hoesjes beschikbaar zijn is er voor ieder wat wils.

Nokia 5.4 Screen Protectors

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Nokia 5.4 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia 5.3 hoesjes
Nokia 5.1 hoesjes
Nokia 5

Nokia hoesjes