Xiaomi Redmi 9T Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Xiaomi Redmi 9T Hoesjes

De Xiaomi Redmi 9T is een budget smartphone met indrukwekkende prestaties. Met de krachtige processor kun je moeiteloos al je dagelijkse taken uitvoeren zonder hapering. Het scherm is 6,53” groot met een full HD resolutie.

Aan de voorzijde zit een 8 MP selfiecamera in het scherm verwerkt. En achterop zitten nog een vier camera’s. De hoofdcamera van 48 MP, ondersteund door een dieptesensor, een groothoeklens en een macrolens.

Het meest opvallende aan de Xiaomi Redmi 9T is de indrukwekkend grote batterij. Met de 6000 mAh accu kun je met gemak twee dagen je smartphone gebruiken tot je deze weer moet opladen. En je kan je telefoon zelfs als een powerbank gebruiken door deze met een kabeltje aan een ander apparaat te verbinden.
Daarnaast is de Xiaomi Redmi 9T voorzien van een vingerafdrukscanner voor veilig inloggen. En je kan twee simkaarten kwijt in het toestel.

Kortom de Xiaomi Redmi 9T is een prachtig toestel dat je natuurlijk zo goed mogelijk wil beschermen met een mooi hoesje.

Xiaomi Redmi 9T Bookase hoesjes

De Xiaomi Redmi 9T bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in deze Xiaomi Redmi 9T hoesjes opbergen.

Xiaomi Redmi 9T Armor hoesjes

Voor een stoere look kun je kiezen voor een Xiaomi Redmi 9T hoesje Deze hoesjes bieden een optimale bescherming tegen stoten en vallen. Er is keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Xiaomi Redmi 9 hoesjes
Xiaomi Redmi Note 9
Xiaomi Redmi Note 9T

Xiaomi hoesjes