iPhone 15 Plus Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

iPhone 15 Plus

Hij is er: de iPhone 15 Plus is traditiegetrouw aangekondigd in september en komt met de nodige vernieuwingen. Zo is er, mede onder druk van Europa, de opvallende aanpassing van de Lightning-poort naar USB-C. Apple voegt zich hiermee samen met alle andere smartphone fabrikanten, die al eerder de overstap maakten naar USB-C. Het grote voordeel is dat je een kabel of lader nu eenvoudig kunt delen met iemand die toevallig geen iPhone heeft.

Zoals eerder alleen te zien bij de duurdere varianten, komt het Dynamic Island nu ook naar de gewone variant. Verder zien we niet heel veel vernieuwingen, behalve de bekende upgrades die eerder al in de Pro-versies te bewonderen waren.

iPhone 15 Plus Book Case Hoesjes

Met een iPhone 15 Plus hoesje blijft je telefoon optimaal beschermd tegen krassen en schade. Door het intensieve gebruik, krijgt je telefoon heel wat te verduren. Met een book case voor de iPhone 15 Plus zorg je ervoor dat het toestel goed beschermd is en dat er minder slijtage zal ontstaan. Hiermee verleng je de levensduur van de telefoon en heb je minder snel nood aan vernieuwing.

Bij GSM-Hoesjes.be vind je een ruim aanbod iPhone 15 Plus hoesjes in allerlei uitvoeringen. Zo vind je stijlvolle bloemenpatronen of een ruime keuze aan luxueus afgewerkte hoesjes.

iPhone 15 Plus Back Covers

Geef jij er de voorkeur aan om het slanke design van je iPhone 15 Plus zo goed mogelijk te bewaren? Dan is een iPhone 15 Plus back cover de aangewezen keuze. Met een back cover voeg je weinig volume en gewicht toe en ligt je iPhone prettig in de hand.

Kies voor eenvoud met onze Colour TPU hoesjes of ga voor robuuste bescherming met de Heavy Duty Ring Kickstand Back Cover. Uiteraard zijn er ook iPhone 15 Plus hoesjes met koord verkrijgbaar waarmee je jouw toestel om je hals of schouder meedraagt.

iPhone 15 Plus MagSafe Hoesjes

Met een MagSafe compatible hoesje voor de iPhone 15 Plus zorg je ervoor dat jouw telefoon volledig compatibel blijft met jouw MagSafe accessoires. Kies voor een Colour TPU hoesje of een Transparant iPhone 15 Plus hoesje met ingebouwde magneet.

iPhone 15 Plus Screen Protectors

Ben jij iemand die zijn telefoon iets te vaak laat vallen? Zorg er dan voor dat je het scherm goed beschermt met een iPhone 15 Plus screen protector. Deze screen protectors zijn gemaakt van gehard glas, waardoor deze op een veilige manier barst bij een eventuele val. Het voordeel is uiteraard dat het scherm zelf geen schade oploopt.

iPhone 15 Plus screen protectors komen in verschillende uitvoeringen, waarbij je de keuze hebt uit een privacy screen protector. Deze voorkomt ongewenst meekijken door de persoon die naast je zit en verhoogt je privacy.

Bestel iPhone 15 Plus hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk hoesjes voor andere modellen:
iPhone 15 Hoesjes
iPhone 15 Pro Hoesjes
iPhone 15 Pro Max Hoesjes

iPhone Hoesjes