Samsung Galaxy A32 4G Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A32 4G Hoesjes

Met het HD Plus display van 6.4” ben je met dit nieuwe betaalbare model Samsung verzekerd van veel kijkplezier en scherp beeld, zelfs bij fel daglicht. Het toestel is zo goed als randloos en heeft een elegant design.
De Samsung Galaxy A32 4G heeft meerdere camera’s achterop, een hoofdcamera van 64 MP, ondersteund door een groothoeklens, dieptelens en een macrolens. Uiteraard zit er ook een camera op de voorzijde van de smartphone, waarbij je zelfs bij selfies de dieptefocus van je foto’s kan aanpassen voor prachtige plaatjes.

De 5000 mAh accu van de Samsung Galaxy A32 4G is indrukwekkend te noemen. Het toestel herkent jouw smartphone gebruik en past zich daarop aan, zodat de batterij zolang mogelijk mee gaat. En door de snellaad functie is de telefoon als snel weer volledig opgeladen.
Je kan het toestel gemakkelijk en veilig ontgrendelen met de vingerafdruksensor op het scherm. Deze functie maakt het ook makkelijk en veiliger om in te loggen op bepaalde apps en websites.

Dit mooie toestel wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen met een mooi hoesje. Uiteraard hebben alle Samsung Galaxy A32 4G hoesjes uitsparingen op de juiste plek.

Samsung Galaxy A32 4G Book case hoesjes

De Samsung Galaxy A32 4G bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in deze Samsung Galaxy A32 4G hoesjes opbergen.

Samsung Galaxy A32 4G TPU Cases

Er zijn verschillende modern designs beschikbaar om je Samsung Galaxy A32 4G om te toveren tot een fashion accessoire. Het hoesje is gemaakt van TPU, dit is een flexibele schokabsorberende kunststof die zorgt voor bescherming tegen krassen en stoten.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A32 5G hoesjes
Samsung Galaxy A31 hoesjes
Samsung Galaxy A40 hoesjes

Samsung hoesjes