Samsung Galaxy Tab S7 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy Tab S7 Hoesjes

Deze tablet is de opvolger van de Samsung Galaxy Tab S6 en het nieuwste model van de Samsung tablets. Dit model heeft een LCD scherm van 11 inch, wat een stukje groter is dan we van Samsung gewend zijn.
De Samsung Galaxy Tab S6 werkt snel, en heeft een minimaal werkgeheugen van 6GB. De tablet heeft 128 GB opslagcapaciteit en dit kun je ook nog uitbreiden met een SD-kaartje.

Met de vingerafdrukscanner onder in het scherm kun je de tablet makkelijk en veilig ontgrendelen. Ook is de tablet uitgerust met een dualcamera. Een hoofdcamera van 13 megapixel en een groothoeklens.
Deze tablet is lichtgewicht en is maar 6.3 millimeter dik. Dankzij de indrukwekkende batterij kun je de Samsung Galaxy Tab S7 lang gebruiken voor deze weer opgeladen moet worden.
Net als voorgaande modellen is de Samsung Galaxy Tab S7 uitgerust met een S Pen. Hiermee is schrijven en tekenen op je tablet nog makkelijker. 

Daarnaast is de tablet ideaal om een film op te kijken of spelletjes op te spelen. Dankzij het mooie en scherpe beeld ben je verzekerd van een goede beeldkwaliteit. En de geoptimaliseerde speakers zorgen voor een mooi stereo geluid.
Uiteraard wil je deze tablet optimaal beschermen met een mooie en stijlvolle hoes.

Samsung Galaxy Tab S7 Tri-Fold Book Cases

Je kunt kiezen uit verschillende Tri-Fold Book Cases. Deze Samsung Galaxy Tab S7 hoesjes zijn leverbaar in verschillende kleuren en designs. Met dit hoesje heb je een optimale bescherming voor je tablet, bovendien kun je door de ingebouwde standaard het hoesje ook handsfree gebruiken.

Samsung Galaxy Tab S7 Screen Protector

Het scherm van de Samsung Galaxy Tab S7 kun je optimaal beschermen met de tempered glass screen protector. Hiermee blijft je tablet scherm krasvrij en is de tablet beschermt tegen een valpartij. Met de screen protector heb je een extra bescherming voor je tablet scherm zonder dat de kwaliteit van het touchscreen verloren gaat.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy Tab S7 Plus hoesjes
Samsung Galaxy Tab S6 hoesjes
Samsung Galaxy Tab S6 Lite hoesjes

Samsung Tablet hoesjes