iPhone 14 Pro Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 14 Pro Hoesjes

Met de iPhone 14 Pro heeft Apple echt een nieuwe smartphone op de markt gebracht. Het uiterlijk is redelijk gelijk gebleven met voorgaande modellen, maar door een aantal updates heb je met de iPhone 14 Pro een goede upgrade voor je huidige smartphone. Een van de opvallende updates is het Dynamic Island, die de front camera notch heeft vervangen. Als je bijvoorbeeld muziek afspeelt komt er een muziekspeler in het balkje van het Dynamic Island te staan, waarmee je makkelijk de muziek kunt bedienen.
Daarnaast is het scherm van de iPhone 14 Pro sterk verbeterd, waardoor je van nog scherpere kwaliteit geniet. Ook is de camera geupgrade, de iPhone 14 Pro heeft een 48 megapixel camera, waarmee je zelf met weinig licht foto’s van hoge kwaliteit kunt maken.

Deze mooie smartphone wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen met een mooi iPhone 14 Pro hoesje.

iPhone 14 Pro Bookcase Hoesjes

Met een iPhone 14 Pro bookcase hoesje bescherm je je je telefoon rondom. Als je het hoesje sluit is ook het scherm van je telefoon beschermd, en kun je deze veilig opbergen in je jas of tas zonder dat er krassen op je scherm ontstaan. Er zijn verschillende modellen en materialen iPhone 14 Pro bookcase hoesjes beschikbaar. Genoeg keuze om het hoesje te kiezen dat het beste bij jou past.

iPhone 14 Pro Back Covers

Met de Back Covers houdt je krasjes zover mogelijk van jouw iPhone 14 Pro verwijderd. Uitsparingen zijn uiteraard voorzien, zodat je ongehinderd gebruik maakt van je camera, poorten en toetsen. De iPhone 14 Pro Back Covers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd het juiste hoesje kan kiezen.

iPhone 14 Pro Armor Cases

Voor een stoere look van je telefoon kun je kiezen voor de iPhone 14 Pro Armor hoesjes. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee voor stoten en vallen. Je kunt kiezen uit de Carbon fiber TPU, Rugged kickstand en Armor kickstand.

iPhone 14 Pro Screen Protector

Wil je alleen je scherm tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je iPhone 14 Pro tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bestel iPhone 14 Pro hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 14 hoesjes
iPhone 14 Plus hoesjes
iPhone 14 Pro Max hoesjes

iPhone hoesjes