Motorola Moto G8 Power Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto G8 Power Hoesjes

Met de Motorola Moto G8 Power heb je een mooie smartphone aangeschaft. Het scherm van 6,4” is van goede kwaliteit. Je kan de helderheid van het LCD scherm aanpassen waardoor je altijd scherp beeld hebt.

Ontgrendelen van de Motorola Moto G8 Power is gemakkelijk met de vingerafdruk sensor op de achterzijde van de telefoon. De Motorola Moto G8 Power hoesjes hebben hier dus ook een speciale uitsparing voor.

Het geluid van de Motorola Moto G8 Power waardoor het prettig is om er muziek mee te luisteren of bijvoorbeeld een film te kijken. Met de vier camera’s kun je veelzijdige foto’s maken. De Motorola Moto G8 Power beschikt onder andere over een telelens waarmee je tot 2x optisch kunt zoomen, een groothoeklens en een macrolens.

Uiteraard wil je dit mooie toestel beschermen tegen vallen en stoten. Er zijn veel keuzes voor de Motorola Moto G8 Power hoesjes.

Motorola G8 Power - Armor covers

Voor een stoere look kun je gaan voor de Armor Hybrid hoesjes. Deze hoesjes bieden een maximale bescherming tegen vallen en stoten en is uitermate geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Het Armor Brushed TPU Motorola Moto G8 Power geeft je toestel een stijlvolle uitstraling. Dit hoesje absorbeert schokken en stoten uitstekend. Uiteraard zijn er uitsparingen voor de camera’s en kabelpoorten.

Moto G8 Power - Book Cases

Ga je liever voor een luxere uitstraling dan kun je kiezen voor de bookcase hoesjes voor de Motorola Moto G8 Power. Deze hoesjes beschermen ook het scherm van de telefoon, waardoor je die met een gerust hart in je tas of jaszak kunt opbergen. Daarnaast is er ook ruimte om je pasjes in op te bergen.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Motorola Moto G8 Power Lite hoesjes
Motorola Moto G8 Plus hoesjes
Motorola Moto E6 Plus hoesjes
Motorola hoesjes