Nokia 2.4 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia 2.4 Hoesjes

De Nokia 2.4 is de opvolger van de Nokia 2.3. Het is een mooie budget telefoon met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Uitgerust met een zo goed als randloos 6,5” LCD scherm met HD+ resolutie, oogt de telefoon erg luxe. Ook de accu is indrukwekkend te noemen, door de sterke accu en de zuinige processor zul je met gemak twee dagen met de batterij kunnen doen voor je weer moet opladen.

Het toestel heeft in totaal 3 camera’s, een 13 MP hoofdcamera met ondersteuning van een 2 MP dieptecamera. En uiteraard zit er aan de voorkant een selfiecamera van 5 MP. Je moet met deze camera’s iets meer moeite doen om mooie foto’s te maken, maar de kwaliteit is ruim voldoende om bijvoorbeeld foto’s via Whatsapp te versturen.

Uiteraard hebben de Nokia 2.4 hoesjes uitsparen op de juiste plekken voor de camera’s, kabel aansluitingen en de vingerafdruk scanner.

Nokia 2.4  Book Cases

Met een bookcase hoesje voor je Nokia 2.4 heb je een goede bescherming voor je toestel en extra praktisch is dat je wat pasjes kan opbergen in het hoesje. Omdat er verschillende modellen en kleuren Nokia 2.4bookcase hoesjes beschikbaar zijn is er voor ieder wat wils.

Nokia 2.4Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Nokia 2.4 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia 2.3 hoesjes
Nokia 4.2 hoesjes
Nokia 2.2 hoesjes

Nokia hoesjes