Motorola Edge 40 Neo Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Edge 40 Neo Hoesjes

De Motorola Edge 40 Neo is de laatste variant van de Edge-40 reeks en daarmee ook de opvolger van de populaire Edge 30 Neo. Op alle vlakken scoort deze smartphone goed. Het 6,5 inch grote OLED toestel heeft een verversingssnelheid van 144 Hz, waardoor het beeld helder, scherp en nog vloeiender is dan de andere varianten. De MediaTek Dimensity 7030 levert met een kloknsnelheid van 2,5 GHz solide prestaties. In combinatie met een RAM-geheugen van maar liefst 12 GB run je meerdere apps eenvoudig naast elkaar. Ook is het mogelijk om zwaardere apps vloeiend op je telefoon weer te geven. Motorola belooft beveiligingsupdates tot september 2026, waardoor je deze telefoon voor een lange periode veilig kunt gebruiken.

Hoesjes voor de Motorola Edge 40 Neo

Omdat zowel de hardware als software van de Edge 40 Neo klaar zijn voor een lange levensduur, is het aangeraden om het toestel in zijn beste staat te behouden. Dit doe je uiteraard met een Motorola Edge 40 Neo hoesje, waarvan we een mooi assortiment hebben samengesteld. De Edge 40 Neo hoesjes zijn nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en stijl en bieden jouw de mogelijkheid om je telefoon in comfort en bescherming te gebruiken. Bij GSM-Hoesjes.be vind je een ruim assortiment Edge 40 Neo book cases, back covers en screen protectors.

Motorola Edge 40 Neo Screen Protector

Naast een hoesje is een Edge 40 Neo screen protector extra nuttig. Voor het geval je telefoon onverhoopt op de grond valt, heb je met een screen protector een extra laag bescherming. Het geharde glas van een screen protector absorbeert de impact van de valpartij. Vaak resulteert dit in een barst in de screen protector, maar is het scherm zelf niet beschadigd.

Bestel Motorola Edge 40 Neo hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Motorola Moto G54 Hoesjes
Motorola Moto E13 Hoesjes
Motorola Edge 30 Neo Hoesjes

Motorola hoesjes