Bureauhouders

Bureauhouders voor smartphone en tablet

Bureauhouders komen in verschillende uitvoeringen en maten en bieden ondersteuning voor zowel je telefoon als tablet. Zo heb je keuze uit houders die enkel een verstelbare kijkhoek bieden of houders met een instelbare hoogte. Afhankelijk van de grootte van je tablet kan het aangewezen zijn om te kiezen voor een specifieke tablethouder, die een betere stabiliteit biedt.

Organiseer je bureau

Een opgeruimde werkplek bevordert de productiviteit, en een bureauhouder voor je smartphone is hierbij onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je toestel een vaste plaats heeft, waardoor je bureau netjes blijft en je belangrijke notificaties niet over het hoofd ziet. Bovendien houdt het je telefoon vrij van mogelijke knoei-ongelukken met koffie of water. Kortom, een bureauhouder helpt je werkruimte georganiseerd en efficiënt te houden.

Verhoog je productiviteit

In de huidige werkcultuur kan een bureauhouder voor je smartphone een ware productiviteitsbooster zijn. Door je apparaat op ooghoogte en binnen je gezichtsveld te plaatsen, kun je snel inkomende oproepen beantwoorden, herinneringen controleren en efficiënter werken. Dit bureauhouder zorgt ervoor dat je handsfree kunt blijven, waardoor je gemakkelijk door kunt gaan met je werkzaamheden terwijl je toch verbonden blijft.

Tabletstandaard voor bedrijven

Wens je één of meerdere tablets te gebruiken als kiosk of display aan de balie of receptie van je winkel of toonzaal? Kies dan voor een tablethouder, waarmee je jouw tablets professioneel tentoon stelt. Ook wanneer je jouw tablet of iPad als laptop gebruikt, is een goede tablethouder aangewezen. Vraag voor grote aantallen een offerte aan op de productpagina of via het contactformulier.