Xiaomi Redmi Note 9S Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Xiaomi Redmi Note 9S Hoesjes

De Xiaomi Redmi Note 9s heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding, zoals we gewend zijn van de Xiaomi modellen.
Dit toestel heeft een opvallend grote accu, waarmee je zeker een paar dagen door kan zonder tussentijds bij te laden. En als je smartphone dan toch leeg is, gaat het opladen super snel met de 18 watt snellader. Voor vergelijkbare modellen is een 15 Watt snellader de norm.
Door de vier camera’s kun je mooie foto’s maken met de Xiaomi Redmi Note 9s. Het toestel beschikt over een 48 megapixel hoofdcamera, een groothoeklens voor een wijder beeld, een macrolens voor scherpe close-ups en een dieptesensor voor bijvoorbeeld portretfoto’s.
De Xiaomi Redmi Note 9s heeft een 6.67 inch scherm met een bovenin een klein gaatje voor de selfiecamera.

Je kan het toestel snel en gemakkelijk ontgrendelen met de vingerafdruk sensor aan de zijkant van het toestel.
Daarnaast is de behuizing van de Xiaomi Redmi Note 9s spatwater dicht.

Natuurlijk wil je je Xiaomi Redmi Note 9s zo goed mogelijk beschermen met een mooi hoesje. Gelukkig heb je ruim de keuze uit verschillende modellen.

Xiaomi Redmi Note 9s Book Cases

Een bookcase, in verschillende kleuren en modellen beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je Xiaomi Redmi Note 9s dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in het hoesje opbergen.

Xiaomi Redmi Note 9s Armor Cases

Voor een stoere look van je Xiaomi Redmi Note 9s heb je keuze uit de Armor Brushed, Armor Hybrid en de Armor Kickstand hoesjes. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee voor stoten en vallen.

Xiaomi Redmi Note 9s Screenprotector

Wil je alleen je scherm tegen krassen en stoten beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermplaatje over je telefoon beschermt je Xiaomi Redmi Note 9s tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Xiaomi Redmi Note 9 Pro hoesjes
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Xiaomi Redmi Note 8T hoesjes

Xiaomi hoesjes/hoesjes