Motorola Moto E6s Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto E6s Hoesjes

De Motorola Moto E6s is de uitgebreidere versie van de Motorola Moto E6. Met deze smartphone krijg je veel waar voor je geld. Het 6.1” scherm beslaat 80% van het toestel en er is alleen een kleine uitsparing voor de selfie camera zichtbaar op het scherm.

Het toestel ontgrendelen gaat simpel via gezichtsherkenning of met de vingerafdruk scanner. Deze scanner zit verwerkt in het Motorola logo op de achterkant van de telefoon. Met de dubbele camera kun je mooie foto’s schieten en kun je onder andere de portret modus gebruiken voor mooie effecten. Het opladen van de Motorola Moto E6s gaat via een micro-USB kabel.

Uiteraard wil je je telefoon goed beschermen en gelukkig heb je ruim keuze uit verschillende Moto E6s hoesjes.

Moto E6s Book Case

Met een book case hoesje voor je Motorola Moto E6s heb je een goede bescherming voor je toestel en extra praktisch is dat je wat pasjes kan opbergen in het hoesje. Omdat er verschillende modellen en kleuren book cases beschikbaar zijn voor de Motorola Moto E6s is er voor ieder wat wils.

Motorola Moto E6s covers

Ga je liever voor een stoerdere look dan kun je kiezen voor het Rugged Kickstand hoesje voor de Motorola Moto E6s. Omdat dit hoesje uit twee delen bestaat is je telefoon extra beschermd en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen. Daarnaast heeft dit Motorola E6s hoesje een handige handsfree standaard ingebouwd.

Kies je voor het Armor Brushed TPU hoesje dan heb je stijlvolle bescherming voor je telefoon. Met uitsparingen voor de camera en kabelpoorten is dit hoesje een goede bescherming tegen vallen en stoten.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Motorola Moto E6 Plus hoesjes
Motorola Moto G8 Plus hoesjes
Motorola Moto G8 Power hoesjes
Motorola hoesjes