Motorola Moto E13 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto E13 Hoesjes

Wie niet al te diep in de buidel wil tasten zit goed met de Motorola Moto E13. Het budgetvriendelijke toestel levert degelijke prestaties voor een scherpe prijs. De verwachting is dan ook dat deze telefoon een groot marktaandeel zal opeisen in het segment van de budgetvriendelijke smartphones.

De Moto E13 is een groot toestel met een HD+ display van maar liefst 6,5 inch. Dat grote scherm verbruikt natuurlijk veel energie, en daarom zijn we extra blij om een 5000 mAh-accu terug te vinden. Ruim voldoende om bij normaal gebruik een dag of twee zonder oplader te kunnen overleven.

Kijken we naar de hardware, dan valt het op dat Motorola heeft gekozen voor een OctaCore-processor. De 8 kernen zorgen voor hoge rekenkracht wat in combinatie met een RAM-geheugen van 2 GB voldoende is voor het gebruik van al je dagelijkse apps.

Motorola Moto E13 Hoesjes

Ben jij in het bezit van de Moto E13? Bescherm je telefoon dan met één van de bovenstaande Motorola Moto E13 hoesjes. Je vindt bij GSM-Hoesjes.be een leuk assortiment Moto E13 book cases en back covers, om je telefoon naar wens te beschermen.

Moto E13 Screen Protector

Naast een hoesje is een Moto E13 screen protector extra nuttig. Voor het geval je toestel onverhoopt op de grond valt, heb je met een screen protector een extra laag bescherming. Het geharde glas van een screen protector absorbeert de impact van de valpartij. Vaak resulteert dit in een barst in de screen protector, maar is het scherm zelf niet beschadigd.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Moto G13 Hoesjes
Moto G23 Hoesjes
Moto G22 Hoesjes

Motorola hoesjes