Verzending

Voor 15u30 besteld, vandaag verzonden

Bij GSM-Hoesjes.be houden we van een vlotte afhandeling van uw bestelling. Daarom verzenden wij je bestelling áltijd dezelfde werkdag, mits je vóór 15u30 besteld en betaald hebt. 

België - 1-2 werkdagen

Je bestelling wordt met bpost verzonden en wordt in 95% van de gevallen binnen 1-2 werkdagen in de brievenbus bezorgd. Hierdoor hoef je niet thuis te blijven wachten op de levering.

Nederland - Morgen in Huis

Plaats je een bestelling vanuit Nederland voor 15u30 dan ontvang je je bestelling in 95% van de gevallen de volgende bezorgdag (di - za). PostNL bezorgt je pakje in de brievenbus, zodat je niet thuis hoeft te zijn op het moment van levering.

Gratis verzending*

Bij GSM-Hoesjes.be hoef je, met uitzondering van bestellingen tot €4,99, nooit verzendkosten te betalen. De prijs die je bij de artikelen ziet is ook de uiteindelijk prijs die je betaalt. Op die manier weet je meteen waar je aan toe bent.

* Voor bestellingen tot €4,99 zijn we genoodzaakt een verzendbijdrage te vragen van €1,99.

Track&Trace

Kies je voor de 'Track&Trace' verzendmethode, dan wordt je bestelling met Track&Trace-code verzonden. Je bestelling wordt in 90% van de gevallen de eerstvolgende werkdag na verzending bezorgd.

Via de Track&Trace-code volg je het precieze verloop van de levering. Ben je niet thuis op het moment van levering? Geen probleem. De postbode levert het pakket in de brievenbus of laat een briefje achter. Hiermee kun je jouw pakket de volgende dag in het dichtstbijzijnde postpunt ophalen.

OrderwaardeVerzendbijdrage
Tot €16,95€2,90
Tot €45€1,90
Vanaf €45Gratis