Samsung Galaxy A3 (2016) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A3 (2016) Hoesjes

Met de Samsung Galaxy A3 (2016) heeft de originele Samsung Galaxy A3 (2015) er alweer een waardige opvolger bij. Deze Galaxy A-serie smartphone kwam, als één van de eerste Samsung modellen, met een metalen behuizing op de markt en zette daarmee de toon voor een nieuwe norm wat uiterlijk betreft. De opvolger, de Samsung Galaxy A3 2016 gaat verder in dat spoor met een wederom strak ogend toestel. De metalen smartphone heeft een stijlvol ontwerp, en is versterkt met Gorilla Glass aan weerszijden. Dit alles zou niet veel meerwaarde bieden zonder een prachtig scherm, en ook nu stelt het AMOLED 4,7” display niet teleur.

Gelukkig blijft het niet enkel bij mooiere looks, maar is er door Samsung ook flink gesleuteld onder de motorkap. De A3 (2016) is voorzien van een krachtige QuadCore processor en 1,5GB Ram-geheugen, waarmee dagelijkse taken als surfen, e-mailen en af en toe een game vlotjes verlopen. Ben je vaak onderweg en gebruik je mobiel internet? Deze telefoon beschikt over LTE Cat.4. Een kwalitatief type draadloos internet waarmee je enorme downloadsnelheden (150MBPS) bereikt.

Beschik jij over een Samsung Galaxy A3 (2016)? Voorkom dan schade en slijtage met een passend Samsung Galaxy A3 2016 hoesje. Het gebeurt nog te vaak: even niet opletten en je GSM ligt op de grond, met een deukje of flinke kras op het scherm als gevolg. Met een Samsung Galaxy A3 2016 hoesje vermijd je een groot gedeelte van dit risico, en blijft het toestel er lang als nieuw uitzien.

Bij GSM-Hoesjes.be bieden we een zo ruim mogelijk assortiment Samsung Galaxy A3 2016 hoesjes aan. Hierdoor vind jij de geschikte case die aan al je verwachtingen voldoet: bescherming, comfort en stijl.

Samsung Hoesjes