Nokia G22 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia G22 Hoesjes

De Nokia G22 is een toestel in het lagere prijssegment met een aantal opvallende eigenschappen, waaronder een behuizing van volledig gerecycled plastic. Niet alleen de behuizing verhoogt de duurzaamheid van dit toestel. Dankzij de QuickFix-repairfunctie zijn losse onderdelen als de batterij, oplaadpoort en zelfs het scherm zelf te vervangen. Een defect betekent dus niet meteen het einde van je telefoon! Het scherm is maar liefst 6,52" groot en biedt met de kwaliteit van HD+ een levendige ervaring. De batterij van 5.000 mAh zorgt ervoor dat je enkele dagen vooruit kan zonder naar de oplader te moeten lopen.

Nokia G22 Hoesjes

Met een book case hoesje voor je Nokia G22 heb je goede bescherming voor je toestel en met als bijkomend voordeel dat je enkele pasjes kan opbergen in het hoesje. Met het ruime assortiment is er voldoende keuze om het ideale hoesje te vinden.

Nokia G22 Screen Protectors

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een goede screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt het scherm tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de zichtbaarheid van het scherm vermindert.

Nokia G22 Back Covers

Geen voorstander van een wat dikkere book case? Kies dan voor de eenvoud van een back cover. Met een back cover blijft het formaat van je telefoon zo goed als mogelijk bewaard, terwijl het toestel toch goed beschermd wordt. Voor optimale bescherming raden we een glazen screen protector aan.

Bestel Nokia G22 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia C12 hoesjes
Nokia G42 hoesjes
Nokia G11 hoesjes

Nokia hoesjes