iPhone 5 / 5S Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod iPhone 5 / 5S Hoesjes

De iPhone 5 / 5S is de opvolger van de populaire 4/4S, die met een reeks innovaties goed voor de dag komt. Zo is er de, op het moment van introductie, unieke Touch ID. Een vingerafdruksensor om het toestel te ontgrendelen, zodat enkel jij toegang hebt. Met dit innovatieve systeem zullen in de nabije toekomst zelfs betalingen mogelijk worden. Eén druk op de knop om een betaling te verrichten. Verder is de iPhone op veel fronten verbeterd: de processor, camera en ook het besturingssysteem iOS hebben allemaal een flinke upgrade gekregen.

Voor de iPhone 5 vind je hier veel geschikte iPhone 5 hoesjes. We bieden een gevarieerd assortiment aan van allerlei type hoesjes, zoals een iPhone 5 flip case, iPhone 5 cover of portefeuille. Zo vind je eenvoudig een passend iPhone 5 hoesje, dat bij je smaak en wensen aansluit.

Bescherming is een belangrijk onderdeel in de keuze van een iPhone 5 hoesje. Maar ook stijl, comfort en prijs vormen factoren waar je best op let. Je wilt ten eerste dat je Galaxy S6 zo goed mogelijk beschermd is. Daarnaast is het prettig dat het toestel aangenaam in de hand ligt. Bovendien moet het er allemaal mooi uitzien en dit alles graag tegen een betaalbare prijs. Deze factoren nemen we bij het samenstellen van ons assortiment in overweging, zodat alle iPhone 5 hoesjes aan deze kwaliteitseisen en vereisten voldoen.

Bestel vandaag nog jouw iPhone 5 hoesje. GSM-Hoesjes.be verzendt je bestelling gratis op dezelfde werkdag, wanneer je voor 17u00 bestelt. Daarnaast heb je 14 dagen retourrecht om je aankoop in alle rust te beoordelen. Bestellen en betalen verloopt vlot vanaf PC, tablet en smartphone en is altijd beveiligd met SSL.

iPhone Hoesjes