Houders

Selectie verfijnen
Type houder
Kleur
Filter

Houders

Autohouders

Gebruik je jouw smartphone als navigatie of zie je graag door wie je gebeld wordt? Plaats je toestel dan in een autohouder. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je keuze hebt om de houder op je voorruit, dashboard of in het luchtrooster te plaatsen. Ook voor de kinderen is er aandacht. Met een hoofdsteun autohouder plaats je de tablet aan de hoodsteun en kunnen de kids onderweg een film bekijken. Zo blijft het lekker rustig in de auto.

Smartphone Standaard

Ook thuis kan een smartphone of tabletstandaard erg handig zijn. Plaats je toestel in de stand voor optimaal en handsfree gebruiksgemak.

Fietshouders

Niet alleen in de auto maar ook op de fiets wil je gebruik maken van je smartphone. Daarom vind je hier meerdere soorten fietshouders om je smartphone op het stuur of de bovenbuis van je fiets te plaatsen. Afhankelijk van hoe vaak je op de fiets zit kies je voor een eenvoudige fietshouder of waterafstotende fietshouder. De laatste optie biedt bovendien ruimte om extra spullen mee te nemen, zoals een binnenband en een set bandenlichters.