Samsung Galaxy A21s Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A21s Hoesjes

Met de Samsung Galaxy  A21s heb je een mooie smartphone in huis gehaald.
Dit toestel is voorzien van een vingerprint sensor op de achterzijde, maar je kan je telefoon ook ontgrendelen met de gezichtsherkenning functie.

De accu van de Samsung Galaxy A21s gaat met gemak de hele dag mee en de batterij laad snel weer op als deze leeg is.

Met de camera’s kun je op ieder moment van de dag mooie foto’s maken. De Samsung Galaxy A21s is uitgerust met een selfie camera en op de achterzijde vier camera’s. Zo beschik je over een macro lens voor close up, een groot hoek lens en een diepte sensor voor mooie portret foto’s.

Uiteraard zijn de Samsung Galaxy A21s hoesjes uitgerust met uitsparingen op de juiste plekken voor de camera’s en vingerafdruk sensor.

Samsung Galaxy A21s book cases
Een bookcase beschermt je telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in het hoesje opbergen. De bookcases zijn beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en designs.

Samsung Galaxy A21s TPU carbon fiber case
Met dit stoere en stijlvolle hoesje is je Samsung Galaxy A21s optimaal beschermt tegen vallen en stoten

Samsung Galaxy A21s Armor Kickstand
Dit stoere hoesje bestaat uit twee delen waardoor je toestel beschermd is tegen vallen, stoten en krassen. Bovendien kun je je telefoon handig handsfree gebruiken voor bijvoorbeeld het kijken van films.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A20e
Samsung Galaxy A30s
Samsung Galaxy A40

Samsung hoesjes