Samsung Galaxy A42 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A42 Hoesjes

Dit nieuwe model in de A-lijn van Samsung is 5G ready. Met de Samsung Galaxy A42 kun je dus gebruik maken van dit super snelle netwerk.
Samsung heeft de achterzijde van dit toestel vernieuwd, met 4 verschillende kleurvlakken op de achterzijde. Daarnaast zijn de vier camera’s in een vierkante vorm geplaatst, waar dit bij de voorganger een rechthoekige module was.

De Samsung Galaxy A42 beschikt over een 48 megapixel hoofdcamera, een groothoeklens, dieptesensor en een macrocamera. Uiteraard zit er ook een selfie camera (van 20 megapixel) aan de voorzijde in het 6,6" AMOLED scherm verwerkt.
Met de krachtige batterij kun je het toestel met gemak een volle dag gebruiken. En doormiddel van de snellaad functie is de Samsung Galaxy A42 ook in een mum van tijd weer opgeladen.

Dit mooie toestel bescherm je natuurlijk het liefst zo optimaal mogelijk. Kies daarom nu het Samsung Galaxy A42 die het beste bij jou past.

Samsung Galaxy A42 Bookcases

De Samsung Galaxy A42 bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in dit Samsung Galaxy A42 hoesje opbergen.

Samsung Galaxy A42 Armor Hybrid cases

Voor een stoere look kies je voor de Armor Hybrid hoesjes. Buiten de stoere look die deze Samsung Galaxy A42 hoesjes telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee tegen stoten en vallen. En met de ingebouwde standaard kun je de telefoon makkelijk handsfree gebruiken, ideaal voor het kijken van films.

Samsung Galaxy Tempered Glass

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy A42 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy A41 hoesjes
Samsung Galaxy A40 hoesjes
Samsung Galaxy A50 hoesjes

Samsung hoesjes