Motorola Moto E7 Plus Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Motorola Moto E7 Plus Hoesjes

Dit is het nieuwste instapmodel van Motorola met een prima prijs kwaliteit verhouding. Met een 6,5” inch LCD scherm, 4 GB werkgeheugen en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde krijg je veel waar voor je geld met de Motorola Moto E7 Plus.
Dit model komt standaard met 64 GB opslaggeheugen maar dit is nog uit te breiden met een losse geheugenkaart. En met de 5000 mAh accu kun je de telefoon zeker een volle dag gebruiken.

Het toestel heeft een plasticbehuizing en is uitgerust met in totaal 3 camera’s. Aan de achterzijde zit de 48 megapixel hoofdcamera welke ondersteund wordt door een diepte sensor. Met deze sensor kun je prachtige portret foto’s maken en gebruik maken van het zogenoemde bokeh effect. Aan de voorzijde zit uiteraard ook een selfie camera, van 8 megapixel, welke in een waterdruppel inkeping in het scherm is verwerkt.

Dit mooie toestel bescherm je natuurlijk met een mooi telefoonhoesje. Bekijk snel het volledige aanbod voor de Motorola Moto E7 Plus.

Motorola Moto E7 Plus Book Cases

Met een Motorola Moto E7 Plus bookcase hoesje heb je een goede bescherming voor je toestel en extra praktisch is dat je wat pasjes kan opbergen in het hoesje. Omdat er verschillende modellen en kleuren Motorola Moto E7 Plus bookcase hoesjes beschikbaar zijn is er voor ieder wat wils.

Motorola Moto E7 Plus Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Motorola Moto E7 Plus tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Motorola Moto E6 Plus hoesjes
Motorola Moto E6 Play hoesjes
Motorola Moto G7 Plus hoesjes

Motorola hoesjes