Samsung Galaxy S10 Plus Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S10 Plus Hoesjes

De Samsung Galaxy S10 Plus is het nieuwste toestel uitgebracht door Samsung in het voorjaar van 2019. Samsung pakt uit met enkele interessante innovaties waarmee Samsung de druk op de concurrentie opvoert.

Samsung heeft bij het ontwerp extra aandacht geschonken aan het scherm. Zo is er geen opvallende notch te zien, maar werd de dual front-camera subtiel in het scherm verwerkt, net als de vingerafdrukscanner trouwens. Dit is nu niet meer een aparte button, zoals voorheen. Je ontgrendelt het scherm eenvoudig via het scherm.

Een andere fijne bijkomstigheid is dat blauw licht, dat licht dat je ‘s nachts wakker houdt, tot 42% vermindert wordt zonder de kleurinstellingen aan te passen. En met een scherm van 6,4" komt er heel wat licht op je af. Extra goed dus voor je gezondheid.

Armor Brushed Samsung Galaxy S10 Plus Hoesje

Ook op het vlak van de batterij heeft Samsung niet stil gezeten. Met Wireless PowerShare kun je andere compatibele apparaten opladen via je smartphone. Bovendien laadt de batterij van de Samsung Galaxy S10+ sneller op dan eerdere modellen.

Met de Samsung Galaxy S10+ heb je een geweldige smartphone in huis, die je natuurlijk best zo snel mogelijk beschermt met een leuk Samsung Galaxy S10 Plus hoesje.

Galaxy S10 Plus Armor Cases

Ben jij iemand die je smartphone wel eens laat vallen? Kies dan voor één van de vele armor cases voor de Galaxy S10 Plus. Er zijn allerlei soorten armor cases die elk een bepaalde mate van bescherming bieden. Zo is er de Armor Hybrid case, die je smartphone beschermt tegen valpartijen.

Met de Rugged Kickstand heb je vergelijkbare bescherming, maar heb je ook nog eens een handige kickstand om je smartphone handsfree te kunnen gebruiken. Ten slotte kun je ook gaan voor de Armor Brushed TPU case. Deze is net wat minder opvallend wat uiterlijk betreft dan de vorige armor cases, maar is daardoor ook wat prettiger in gebruik.

Luxe Book Case Samsung Galaxy S10 Plus Hoesje

Galaxy S10 Plus Fashion Cases

Ook voor de dames hebben we een uitgebreide keuze fashion cases voor de Samsung Galaxy S10 Plus. Met de Denim hoes geef je je smartphone een eigentijdse look. De mooie two-tone afwerking wordt nooit saai! Heb je liever een print of opdruk? Kies dan voor een bloemenhoesje voor de Samsung Galaxy S10+.

Ga je liever voor een sobere stijl, dan is de Dux Ducis Pro Skin voor Samsung Galaxy S10+ vast wat voor jou! Een elegante case, beschikbaar in 4 mooie kleuren en voorzien van een kaarthouder.

Galaxy S10 Plus Luxe Book Cases

Houd je meer van een zakelijke stijl, dan vallen de hoesjes uit de Luxe Book Case-serie vast binnen jouw smaak. Met vijf mooie kleuren vind je zeker iets naar wens. De hoesjes bieden plaats voor drie pasjes en beschikken over een handige magnetische sluiting.

Bekijk ook onze andere categoriën:
Samsung Galaxy S10 hoesjes
Samsung Galaxy S10e hoesjes
Samsung Galaxy S9 Plus hoesjes

Samsung hoesjes