Nokia G11 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia G11 Hoesjes

De Nokia G11 heeft een 6,5” scherm, waar je prima video’s en ander content op kunt kijken. Het scherm heeft een snelle ververs snelheid, waardoor de beelden heel soepel ogen.

Op de achterzijde zijn 3 camera’s te vinden, de 13 MP hoofdlens en een marcolens en dieptesensor. Door verschillende AI-toepassingen kun je prima foto’s maken met de Nokia G11. Uiteraard hebben alle Nokia G11 hoesjes uitsparingen op de juiste plekken.

Voor de accu is opvallend, de 5050 mAh batterij kan tot wel 3 dagen mee voor deze weer moet worden opgeladen.

Natuurlijk wil je je Nokia G11 zo goed mogelijk beschermen. We hebben ruime keuze in verschillende Nokia G11 hoesjes.

Nokia G11 Hoesjes

Met een book case hoesje voor je Nokia G11 heb je goede bescherming voor je toestel en met als bijkomend voordeel dat je enkele pasjes kan opbergen in het hoesje. Met het ruime assortiment is er voldoende keuze om het ideale hoesje te vinden.

Nokia G11 Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een goede screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt het scherm tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de zichtbaarheid van het scherm vermindert.

Nokia G11 Back Covers

Geen voorstander van een wat dikkere book case? Kies dan voor de eenvoud van een back cover. Met een back cover blijft het formaat van je telefoon zo goed als mogelijk bewaard, terwijl het toestel toch goed beschermd wordt. Voor optimale bescherming raden we een glazen screen protector aan.

Bestel Nokia G11 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia C12 hoesjes
Nokia G22 hoesjes
Nokia G21 hoesjes

Nokia hoesjes