Zakelijk bestellen

Belgische bedrijven

U kunt bij het afrekenen uw bedrijfsnaam en BTW-nummer ingeven. Zodra de bestelling betaald is, kunt u de factuur downloaden in de bestelhistorie van uw account. Bovendien wordt de factuur met de orderbevestiging per e-mail in bijlage verzonden.

Nederlandse bedrijven

Omdat wij in België gevestigd zijn wordt de BTW verlegd. Het gaat namelijk om een intracommunautaire levering. Hiervoor hebben wij een geldig Nederlands BTW-nummer van u nodig.

U kunt het BTW-nummer niet op onze bestelpagina ingeven, maar wel via het aanmaken van een account.
Het BTW-nummer wordt direct gecontroleerd in de Europese VIES-database. Als het nummer geldig is, betaalt u geen BTW. Dit wordt ook op de factuur aangegeven.

Veel hoesjes?

Een grote partij smartphones besteld voor personeel of collega's? Best beschermt u deze toestellen met een passend hoesje. Voor grotere aantallen maken we graag een offerte voor u aan. Neem contact op met onze klantenservice voor uw offerte.

Zelf hoesjes verkopen?

Heeft u een winkel of verkooppunt en zou u graag GSM hoesjes aanbieden? Wij leveren uw GSM hoesjes ook aan groothandelsprijzen. Bekijk onze Reseller pagina en vraag direct een reseller account aan.