Samsung Galaxy M31 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy M31 Hoesjes

De Samsung Galaxy M31 is de opvolger van de Samsung Galaxy M30. Dit nieuw model heeft twee opvallende verbeteringen: de viervoudige camera aan de achterkant van het toestel en de indrukwekkende batterij.

Door de extra grote batterij kun je het toestel tot wel 3 dagen gebruiken voor je deze weer moet opladen. En als het toestel dan leeg is, is deze super snel weer opgeladen dankzij de 15 Watt snellader.

Het toestel is uitgerust met in totaal 5 camera’s, een selfie camera voorop en vier aan de achterkant.
Je hebt daarmee beschikking over een 64 megapixel-hoofdcamera, een groothoeklens, een macrocamera en een dieptecamera.

Het 6,4 inch scherm is helder en groot genoeg om met plezier films op te kijken of games op te spelen.

Kortom, deze mooie smartphone wil je natuurlijk beschermen met een mooi Samsung Galaxy M31 hoesje.

Samsung Galaxy M31 Bookcases

Met een bookcase hoesje bescherm je je telefoon én het scherm. Je kan je smartphone dus met een gerust hart in je jaszak of tas opbergen, zonder je zorgen te maken over beschadigingen. De Samsung Galaxy M31 hoesjes zijn in verschillende kleuren, materialen en designs te bestellen. Met zoveel keuze kun je dé bookcase kiezen die het beste bij jouw stijl past.

Samsung Galaxy M31 Armor cases

Voor een stoere look van je Samsung Galaxy M31 heb je keuze uit de Armor Brushed en Armor Hybrid cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee voor stoten en vallen.

Samsung Galaxy M31 TPU Cases

Een TPU case zit als een bumper om je Samsung Galaxy M31 heen waarmee je het toestel beschermt tegen vallen en stoten. Doordat de case transparant is blij je het design van je telefoon zien.

Samsung Galaxy M31 Screen Protector

Wil je alleen je scherm tegen krassen en stoten beschermen, kies dan voor een screenprotector. Een beschermplaatje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy M31 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy M21 hoesjes
Samsung Galaxy A40 hoesjes
Samsung Galaxy A50 hoesjes

Samsung hoesjes