Huawei Y5P Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Huawei Y5P Hoesjes

Met de Huawei Y5P heb je een compact en handzaam toestel in huis gehaald. Met het 5.45” scherm heb je een scherpbeeld terwijl de telefoon toch nog gemakkelijk met één hand te bedienen is.

Deze smartphone heeft een 8 megapixel camera achterop en een 5 megapixel selfie camera voorop.
Dit toestel gaat met gemak de hele dag mee. Opladen gaat met via een micro-usb kabel.
Uiteraard hebben de Huawei Y5P hoesjes uitsparingen op de juiste plekken voor de kabelaansluitingen en camera.

Eventueel kun je de Huawei Y5P zelf uitbreiden met een tweede simkaart. Ook kun je het geheugen van het toestel uitbreiden mocht je dit willen.

Natuurlijk wil je zo’n mooi smartphone beschermen met een leuk en handig Huawei Y5P hoesje. Gelukkig heb je voor dit toestel meerdere keuzes:

Book Cases

Met een book case bescherm je zowel het toestel als het scherm van je telefoon. Hierdoor kun je je smartphone gemakkelijk meenemen zonder bang te zijn voor krassen of beschadigingen. Bovendien is er ruimte om een paar pasjes in het hoesje op te bergen.
De book cases zijn beschikbaar in verschillende kleuren, designs en afwerkingen. Je kunt dus het hoesje kiezen dat het beste bij je past.

Carbon Fiber TPU Case

Dit hoesje heeft een stoer en stijlvol uiterlijk. Doordat de case is gemaakt van flexibel TPU worden schokken en stoten uitstekend geabsorbeerd. En doordat de Huawei Y5P iets verzonken in het hoesje ligt, kun je het toestel zonder zorgen op een hard oppervlak neerleggen.

Screenprotector

Met een screenprotector bescherm je het glas van je Huawei Y5P. Door het glazen beschermplaatje bescherm je het scherm tegen krassen en beschadigingen. Bovendien merk je niets van het glas. De transparantie en aanraakgevoeligheid blijven onveranderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Huawei y5 2019hoesjes
Huawei Y6 2019 hoesjes
Huawei Y6P hoesjes

Huawei hoesjes