iPhone 14 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Meer tonen Minder tonen
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 14 Hoesjes

Apple is met de nieuwe lijn iPhones uitgekomen. De iPhone 14 is Hiermee de opvolger van de iPhone 14. En als je deze met elkaar vergelijkt is de iPhone 14 in veel opzichten net ietsje beter, hoewel deze in look en feel nog nagenoeg hetzelfde is.

Voor de iPhone 14 heeft Apple gekozen voor dezelfde processor maar met een grafische kern extra. Ook is het werkgeheugen uitgebreid naar 6GB, waardoor je meer tabbladen of app tegelijk open kunt hebben.

De grootste update zit hem in de camera. De camerasensor is een stuk groter gemaakt, en kan daardoor meer licht vangen. Vooral in donkere omgevingen zul je dit zeker merken. Ook heeft de iPhone 14 als eerste een autofocus aan de selfie-camera toegevoegd, waardoor ook een tweede persoon op de foto er superscherp op komt te staan.

Heb jij de nieuwe iPhone 14 al in huis? Dan wil je hem natuurlijk zo goed mogelijk beschermen met een mooi en stevig hoesje. Kies nu jou favoriete model hoesje uit ons brede assortiment.

iPhone 14 Bookcase Hoesjes

Met een iPhone 14 bookcase hoesje bescherm je je je telefoon rondom. Als je het hoesje sluit is ook het scherm van je telefoon beschermd, en kun je deze veilig opbergen in je jas of tas zonder dat er krassen op je scherm ontstaan. Er zijn verschillende modellen en materialen iPhone 14 bookcase hoesjes beschikbaar. Genoeg keuze om het hoesje te kiezen dat het beste bij jou past.

iPhone 14 Back Covers

Met de Back Covers houdt je krasjes zover mogelijk van jouw iPhone 14 verwijderd. Uitsparingen zijn uiteraard voorzien, zodat je ongehinderd gebruik maakt van je camera, poorten en toetsen. De iPhone 14 Back Covers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd het juiste hoesje kan kiezen.

iPhone 14 Armor Cases

Voor een stoere look van je telefoon kun je kiezen voor de iPhone 14 Armor hoesjes. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee voor stoten en vallen. Je kunt kiezen uit de Carbon fiber TPU, Rugged kickstand en Armor kickstand.

iPhone 14 Screen Protector

Wil je alleen je scherm tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je iPhone 14 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bestel iPhone 14 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 14 Plus hoesjes
iPhone 14 Pro hoesjes
iPhone 14 Pro Max hoesjes

iPhone hoesjes