Samsung Galaxy A52s Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A52s Hoesjes

De Samsung Galaxy A52s werd halverwege augustus 2021 aangekondigd en is de verbeterde versie van de Galaxy A52, die sinds maart 2021 verkrijgbaar is. De meest opvallende verbetering is de vernieuwde processor, namelijk de Snapdragon 778G. Deze is een stuk sneller en krachtig dan de Snapdragon 720G, die we in de Galaxy A52 terugvonden. Naast de verbeterde rekenkracht is de Galaxy A52s enkel verkrijgbaar in een 5G-variant. Hierdoor ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Behalve de verbeterde processor, zien we weinig veranderingen. Zo zagen we het Super AMOLED 120Hz scherm, de Quad camera met maximaal 64 MP en een 4.500 mAh Li-Po batterij ook al terug bij zijn voorganger.

Samsung A52s Hoesjes

Doordat enkel de processor vernieuwd is en de camera, het scherm en de behuizing niet veranderen, zijn de Galaxy A52s 5G hoesjes volledig compatibel met die van het eerdere model. Ons ruime assortiment is dus ook volledig geschikt voor de Galaxy A52s. Zo heb je van bij de release van het toestel de keuze uit meer dan 100 verschillende Samsung A52s Hoesjes. Ook de Samsung A52s 5G screen protectors zijn volledig cross-compatible.

Samsung Galaxy A52s 5G TPU Case

Kies bijvoorbeeld voor een TPU case, transparant of met een galant marble motief. Deze case zit strak om je telefoon en beschermt tegen vallen en stoten.

Samsung Galaxy A52s Book Case

Heb je liever een bookcase om je telefoon dan heb je ook voldoende keuze in afwerking, materiaal, kleur en print voor je Samsung Galaxy A52s 5G. Met een bookcase is ook je het scherm beschermd tegen krassen en beschadigingen.

Samsung Galaxy A52s Armor Hoesjes

Zoek je de optimale bescherming voor je telefoon en een stoere uitstraling dan kun je kiezen uit de Armor Hybrid, Armor Brushed, Rugged Kickstand en Amor Kickstand hoesjes.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Samsung Galaxy A52 hoesjes
Samsung Galaxy A12 hoesjes
Samsung Galaxy A42 hoesjes
Samsung hoesjes