Nokia C12 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia C12 Hoesjes

Nokia C12: De nieuwe prijsvechter

Met de Nokia C12 heeft Nokia een nieuwe prijsvechter toegevoegd aan zijn huidige line-up. De budgetvriendelijke smartphone biedt waar voor je geld en levert puike prestaties voor een minimaal bedrag. Zo zien we bij de Nokia C12 een 6,3 inch HD+ scherm, waardoor je veel screen estate tot je beschikking krijgt. Android 12 wordt ondersteund door een OctaCore processor, die met 3GB RAM-geheugen over veel rekenkracht beschikt. Veel gebruikte apps als Whatsapp, TikTok en Snapchat worden moeiteloos en vlot weergegeven. Op het vlak van de batterij stelt de C12 enigszins teleur. Het is nog maar de vraag of je met 3000mAh de dag doorkomt, zonder de batterij opnieuw te moeten opladen. Dit laatste gaat wel vlot, dankzij de Quick Charge 3.0 technologie.

Nokia C12 Book Case Hoesjes

Bij de aanschaf van een nieuw toestel, is het verstandig om de telefoon vanaf het begin goed te beschermen met een telefoon hoesje. Het gebruik van onze smartphone neemt alleen maar toe, waardoor ook het risico op schade door een stoot of val toeneemt. Met een Nokia C12 hoesje voorkom je schade en zorg je ervoor dat de levensduur van jouw Nokia smarphone verlengd wordt. Dit is extra voordelig wanneer je niet jaarlijks een nieuwe smartphone koopt en het waardeert om meerdere jaren gebruik te maken van hetzelfde model.

Screen Protector voor de Nokia C12

Om het scherm van extra bescherming te voorzien, kies je best voor een Nokia C12 Screen Protector. Deze screen protectors zijn van gehard glas, die als een tweede laag over het scherm liggen. Bij een valpartij zal het geharde glas de impact absorberen. Het scherm blijft op die manier gevrijwaard van enige schade. Wij raden het gebruik van een screen protector vooral aan, wanneer je geen book case gebruikt. Kies je enkel voor een back cover of helemaal geen hoes? Zorg dan voor minimale bescherming met een Nokia C12 screen protector van glas.

Bestel Nokia C12 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug.
GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.


Bekijk ook hoesjes voor andere Nokia telefoons:
Nokia C02 hoesjes
Nokia C32 hoesjes
Nokia C2 2E hoesjes

Nokia hoesjes