iPad Air (2020) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPad Air (2020) Hoesjes

De iPad Air 2020 is het nieuwste model iPad, Apple heeft dit model aan alle kanten ge-update. Deze 11” tablet heeft een aluminium behuizing en  is beschikbaar in verschillende kleuren. De iPad Air 2020 kan met 458 gram zeker lichtgewicht genoemd worden. Door de vlakke randen en het nieuwe design ligt hij prettig in de hand.

Het 10.9” scherm is bijna rand loos en heeft een mooie kwaliteit. De kleuren komen goed tot hun recht, waardoor het heel prettig is om bijvoorbeeld een film te kijken. De iPad Air 2020 heeft ook geen thuis knop meer op het scherm. Het ontgrendelen via Touch ID gaat bijvoorbeeld via de powerknop die je aan de zijkant kan terug vinden.

De iPad Air 2020 is uitgerust met een krachtige chip, waardoor multitasking een eitje is, je prima intensieve games kan spelen en zelfs foto- en videobewerking geen probleem is. Dit laatste wordt nog makkelijker als je gebruik maakt van de Apple Pencil 2, die goed werkt in combinatie met deze iPad.

De batterij gaat, uiteraard afhankelijk van je gebruik, ongeveer 10 uur mee. En uiteraard heeft de iPad Air 2020 ook 2 camera’s; een hoofdcamera van 12 megapixel en een selfie camera van 7 megapixel.

Deze prachtige iPad wil je natuurlijk goed beschermen met een iPad Air 2020 hoesje. Gelukkig heb je keuze uit verschillende modellen en designs, zodat je het hoesje kunt kiezen dat het beste bij jou past.

iPad Air 2020 Tri-Fold Book Case

Met dit stijlvolle iPad Air 2020 hoesje ziet je iPad er niet alleen heel mooi uit, maar bescherm je het toestel ook nog een optimaal. Daarnaast heeft dit hoesje een aantal handige functies, zoals de automatische wake/sleep-functie, een magnetische sluiting en een ingebouwde standaard voor handfree gebruik. Dit iPad Air 2020 hoesje is beschikbaar in verschillende kleuren en designs.

iPad Air 2020 TPU Case

Wil je graag het originele design van je tablet blijven zien? Dan is deze TPU Case iets voor jou. Met dit iPad Air 2020 hoesje voorzie je je iPad van een milde vorm van bescherming. De case zit als een bumper om je iPad Air 2020 en beschikt over schokabsorberende kwaliteiten en beschermd tegelijkertijd tegen krassen.

iPad Air 2020 Tempered Glass

Het scherm van je iPad Air 2020 bescherm je optimaal met een tempered glass. Deze screen protector zorgt ervoor dat je scherm krasvrij blijft, terwijl de kwaliteit en aanraakgevoeligheid van je scherm onveranderd blijven.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPad Air 10.5 hoesjes
iPad 10.2 hoesjes
iPad Pro 11 hoesjes

iPad hoesjes hoesjes