Lenovo Tab M10 FHD Plus Hoesjes (TB-X606F)

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Filter

Ruim aanbod Lenovo Tab M10 FHD Plus Hoesjes (TB-X606F)

De Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F) is de tweede generatie van deze modellen tablets. Met het grote 10.3” scherm ben je verzekerd van haarscherpe beelden. Door de ingebouwde blauw licht filter is het scherm rustig voor je ogen. En dankzij de Dolby Atmos Speakers weet je zeker dat je goed geluid hebt om bijvoorbeeld een film te streamen of muziek te luisteren.

Het ontgrendelen van de Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F) gaat gemakkelijk en snel dankzij de geavanceerde gezichtsherkenning. Bovendien is de tablet uitgerust met een kindveilige modus. Hierdoor bepaal jij wat je kind kan zien en voor hoelang.

Uiteraard wil je deze tablet optimaal beschermen met een mooie en stijlvolle hoes. Voor dit toestel kun je kiezen uit verschillende Tri-Fold Book Cases. Dit Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F) hoesje is leverbaar in verschillende kleuren en designs. Met dit hoesje heb je een optimale bescherming voor je tablet, bovendien kun je door de ingebouwde standaard het hoesje ook handsfree gebruiken. Ideaal voor bijvoorbeeld het kijken van een film.

Het scherm van de Lenovo Tab M10 FHD Plus (TB-X606F) kun je extra beschermen met de tempered glass screen protector. Hiermee blijft je tablet scherm krasvrij en is de tablet beschermt tegen een valpartij. Met de screen protector heb je een extra bescherming voor je tablet scherm zonder dat de kwaliteit van de touch screen verloren gaat.

Bekijk ook onze andere toestellen:
Lenovo Tab M7 hoesjes
Lenovo Tab M8 hoesjes
Lenovo Tab M10 hoesjes
Lenovo Tab hoesjes