Samsung Galaxy M11 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy M11 Hoesjes

Dit toestel is het instapmodel voor de Galaxy M-lijn. De Samsung Galaxy M11 heeft een indrukwekkende batterijduur. Met een volle accu kun je de smartphone tot wel twee dagen blijven gebruiken.
Het 6,4" scherm met HD resolutie maakt het prettig films en foto’s bekijken. En het scherm is enkel onderbroken door de kleine selfiecamera aan de voorzijde.
Achterop de Samsung Galaxy M11 kun je nog eens drie camera’s vinden. Een hoofdcamera van 13 megapixel, een dieptesensor voor het maken van portretfoto’s en een groothoeklens voor prachtige landschapsfoto’s.
Het toestel is standaard uitgerust met 3 GB werkgeheugen, maar dit kun je nog uitbreiden met een geheugenkaart.

Uiteraard wil je je toestel beschermen met een Samsung Galaxy M11 hoesje. Je hebt gelukkig ruime keuze.

Samsung Galaxy M11 Bookcases

De Samsung Galaxy M11 bookcase hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een bookcase hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in dit Samsung Galaxy M11 hoesje opbergen.

Samsung Galaxy M11 Rugged Kickstand cases

Voor een stoere look kies je voor de Rugged Kickstand hoesjes. Buiten de stoere look die deze Samsung Galaxy M11 hoesjes telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee tegen stoten en vallen. En met de ingebouwde standaard kun je de telefoon makkelijk handsfree gebruiken, ideaal voor het kijken van films.

Samsung Galaxy Tempered Glass

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy M11 tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Samsung Galaxy M21 hoesjes
Samsung Galaxy M31 hoesjes
Samsung Galaxy M20 (Power) hoesjes

Samsung hoesjes