Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy J5 (2016) Hoesjes

Huawei P9 Hoesje

Met de Samsung Galaxy J5 (2016) heb je alles wat je tegenwoordig van een smartphone mag verwachten: een elegant design en metalen afwerking, een 5,2 inch Super AMOLED display, en krachtige prestaties. Je smartphone heb je vrijwel elk moment bij je, en daarom mag het er goed uitzien. Met het metalen frame en de brushed metal achterkant, is de J5 (2016) een pareltje om te zien. Het 5,2” display is bijzonder handig: niet te groot en niet te klein, waardoor je vlot overweg kunt met het device.

De J5 (2016) heeft twee krachtige camera's, een backcamera van 13MP en een frontcamera van 5MP, beiden voorzien van een LED-flits. Zo maak je in elke situatie, dag of nacht, de mooiste foto's en selfies. Het is wel zo prettig als het toestel het minimaal een dag volhoudt zonder opladen. Dat mag geen probleem zijn met de 3100mAh batterij.

Je ontdekt hier allerlei Samsung Galaxy J5 (2016) book case hoesjes, portefeuille hoesjes, kickstand cases en meer.

Met een Samsung Galaxy J5 (2016) portefeuille hoesje is je smartphone voorzien van een stijlvolle leren case. De Samsung Galaxy J5 (2016) hoesjes hebben meestal ruimte voor bankpasjes, en zijn vaak als deskstand te gebruiken. De portefeuille en book case hoesjes komen zowel in effen kleuren, voor een zakelijke look, als in allerlei modieuze prints.

Heb je liever een dunner Samsung Galaxy J5 (2016) hoesje, dan kies je best voor een View Window case. Deze vervangt de back cover en past precies om het toestel. Dankzij de View Window heb je steeds een overzicht van belangrijke gegevens.

Daarnaast vindt je bij GSM-Hoesjes.be ook veel Samsung Galaxy J5 (2016) TPU hoesjes, waarmee je het originele ontwerp behoudt. Een TPU hoesje is best te gebruiken in combinatie met een Samsung Galaxy J5 (2016) Tempered Glass screen protector, voor optimale bescherming van je smartphone.

Voor mensen met een actieve levensstijl zijn er tot slot nog de populaire Samsung Galaxy J5 (2016) kickstand hoesjes. Deze bestaan uit twee onderdelen, van TPU en polycarbonaat, en zijn uitermate geschikt om stoten en valpartijen op te vangen. Ook hier geldt dat je het scherm best voorziet van een Tempered Glass screen protector.

Samsung Hoesjes