iPhone 14 Plus Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 14 Plus Hoesjes

De naam iPhone 14 Plus geeft het grote voordeel van dit toestel al een beetje weg, de iPhone 14 Plus is voornamelijk een grotere versie van het basismodel. Het scherm is namelijk maar liefst 6,7 inch groot. Dat is natuurlijk ideaal als je veel filmpjes kijkt of games speelt.

Ook is er in de iPhone 14 Plus ruimte voor een grotere batterij, waardoor deze langer mee gaat op één keer laden. Verder is de iPhone 14 Plus vrijwel gelijk aan de iPhone 14. Maar als je nog een ouder model iPhone hebt, dan is de iPhone 14 Plus een mooi model om naar te upgraden.

En als je de iPhone 14 Plus hebt aangeschaft, dan wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen krasjes en beschadigingen. Je hebt ruime keuze uit onze iPhone 14 Plus hoesjes om je smartphone optimaal te beschermen.

iPhone 14 Plus Bookcase Hoesjes

Met een iPhone 14 Plus bookcase hoesje bescherm je je je telefoon rondom. Als je het hoesje sluit is ook het scherm van je telefoon beschermd, en kun je deze veilig opbergen in je jas of tas zonder dat er krassen op je scherm ontstaan. Er zijn verschillende modellen en materialen iPhone 14 Plus bookcase hoesjes beschikbaar. Genoeg keuze om het hoesje te kiezen dat het beste bij jou past.

iPhone 14 Plus Back Covers

Met de Back Covers houdt je krasjes zover mogelijk van jouw iPhone 14 Plus verwijderd. Uitsparingen zijn uiteraard voorzien, zodat je ongehinderd gebruik maakt van je camera, poorten en toetsen. De iPhone 14 Plus Back Covers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd het juiste hoesje kan kiezen.

iPhone 14 Plus Armor Cases

Voor een stoere look van je telefoon kun je kiezen voor de iPhone 14 Plus Armor hoesjes. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier optimaal mee voor stoten en vallen. Je kunt kiezen uit de Carbon fiber TPU, Rugged kickstand en Armor kickstand.

iPhone 14 Plus Screen Protector

Wil je alleen je scherm tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je iPhone 14 Plus tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bestel iPhone 14 Plus hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
iPhone 14 hoesjes
iPhone 14 Pro hoesjes
iPhone 14 Pro Max hoesjes

iPhone hoesjes