Xiaomi Redmi Note 10 4G Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Xiaomi Redmi Note 10 4G

De Xiaomi Redmi Note 10 is een prachtige smartphone met indrukwekkende prestaties. Vooral de camera’s van de Xiaomi Redmi Note 10 is opvallend en het speerpunt van dit model. Voorop zit een  13 MP frontcamera waarmee je prachtige selfies kunt maken. Achterop het de Xiaomi Redmi Note 10 zitten maar liefst 5 camera’s. Een 48 MP hoofdcamera welke ondersteund wordt door een 108 MP sensor, waarmee je zelfs de kleinste details kunt vastleggen. Daarnaast kun je tot 50x inzoomen, zit er een portretlens, groothoeklens en een macrolens op de Xiaomi Redmi Note 10.

In het scherm zit een vingerafdrukscanner verwerkt waarmee je gemakkelijk en veilig kunt inloggen en het toestel kunt ontgrendelen. Ook kun je daarvoor gebruik maken van de gezichtsherkenning.

De accu is indrukwekkend en zorgt ervoor dat je het toestel met gemak een volledige dag kunt gebruiken.

Uiteraard wil je deze mooie smartphone zo goed mogelijk beschermen. Wij hebben een ruime keuze aan Xiaomi Redmi Note 10 Hoesjes.

Xiaomi Redmi Note 10 Book Cases

Een bookcase, in verschillende kleuren en modellen beschikbaar, beschermt de telefoon en het scherm. Je kan je Xiaomi Redmi Note 10 dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in het hoesje opbergen.

Xiaomi Redmi Note 10 Armor Cases

Voor een stoere look van je toestel heb je keuze uit verschillende Armor cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee tegen stoten en vallen.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Xiaomi Redmi Note 9 hoesjes
Xiaomi Redmi Note 9 pro hoesjes
Xiaomi Redmi Note 9T hoesjes

Xiaomi hoesjes