Samsung Galaxy A5 (2016) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A5 (2016) Hoesjes

Met de Samsung Galaxy A5 (2016) komt Samsung alweer met een vernieuwde en verbeterde versie van de eerste Samsung Galaxy A5. Deze kwam, als één van de eerste Samsung smartphones, met een metalen behuizing op de markt en zette daarmee de toon voor een nieuwe focus. De opvolger, de Samsung Galaxy A5 2016 gaat verder in dat spoor met een wederom stijlvol toestel.Nillkin Samsung A5 (2016) hoesje De metalen smartphone is voorzien van een strak design, met versterkt Gorilla Glass aan weerszijden.

Gelukkig blijft het niet enkel bij mooiere looks, maar is er door Samsung ook flink onder de motorkap gesleuteld. De A5 (2016) is voorzien van een performante OctaCore processor en 2GB Ram-geheugen, waarmee multitasking en zware spelletjes prima doenbaar zijn. Ben je vaak onderweg en gebruik je mobiel internet? Deze telefoon beschikt over LTE Cat.6. Het nieuwste type draadloos internet waarmee je waanzinnige downloadsnelheden (300MBPS) bereikt.

Dankzij de vernieuwde batterij ben je ook minder afhankelijk van een energiebron. En is ie dan toch leeg, dan laad je hem supersnel op dankzij de 'Fast Charging'-technologie. Tot slot ben je ook op het vlak van privacy helemaal mee. Met een vingerafdrukscanner ontzeg je andere de toegang en kun je ook eenvoudig mobiel betalen.

Ben jij sinds kort in het bezit van de Samsung Galaxy A5 (2016)? Voorkom dan schade en slijtage met een passend Samsung Galaxy A5 hoesje. Het gebeurt nog te vaak: even niet opletten en je GSM ligt op de grond, met een deukje of flinke kras op het scherm als gevolg. Met een Samsung Galaxy A5 2016 hoesje vermijd je een groot gedeelte van dit risico, en blijft het toestel er lang als nieuw uitzien.

Bij GSM-Hoesjes.be bieden we een zo ruim mogelijk assortiment Samsung Galaxy A5 2016 hoesjes aan. Hierdoor vind jij de geschikte case die aan al je verwachtingen voldoet: bescherming, comfort en stijl.

Samsung Hoesjes