Nokia G42 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia G42 Hoesjes

De Nokia G42 is een krachtige 5G-smartphone met enkele innovatieve eigenschappen, waaronder een behuizing van gerecycled plastic. Niet alleen de behuizing verhoogt de duurzaamheid van dit toestel. Dankzij de QuickFix reparatiefunctie zijn losse onderdelen als de batterij, oplaadpoort en zelfs het scherm zelf te vervangen. Dat scherm is maar liefst 6,56" groot en biedt daarmee een levendige HD-ervaring. De batterij van 5.000 mAh zorgt ervoor dat je enkele dagen vooruit kan zonder naar de oplader te moeten lopen.

Nokia G42 Hoesjes

Met een book case hoesje voor je Nokia G42 heb je goede bescherming voor je toestel en met als bijkomend voordeel dat je enkele pasjes kan opbergen in het hoesje. Met het ruime assortiment is er voldoende keuze om het ideale hoesje te vinden.

Nokia G42 Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een goede screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt het scherm tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de zichtbaarheid van het scherm vermindert.

Nokia G42 Back Covers

Geen voorstander van een wat dikkere book case? Kies dan voor de eenvoud van een back cover. Met een back cover blijft het formaat van je telefoon zo goed als mogelijk bewaard, terwijl het toestel toch goed beschermd wordt. Voor optimale bescherming raden we een glazen screen protector aan.

Bestel Nokia G42 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk hoesjes voor andere Nokia toestellen:
Nokia C12 hoesjes
Nokia G22 hoesjes
Nokia G21 hoesjes

Nokia hoesjes