iPhone SE (2020) Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Meer tonen Minder tonen
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone SE (2020) Hoesjes

De iPhone SE (2020) is een nieuw en betaalbaar type iPhone. Met 4,7” heeft de iPhone SE (2020) een compact, maar met scherpe kwaliteit, beeld. En opvallen is dat de homeknop met touch-ID weer terug is gebracht in dit type iPhone.

De telefoon heeft één camera, welke van zeer goede kwaliteit is. Met deze camera kun je, mede dankzij de verschillende toegevoegde functies, mooie foto’s maken.

De iPhone SE (2020) is water en stofdicht en de accu gaat zeker een dag mee bij gemiddeld gebruik. Het toestel is beschikbaar met 64GB, 128 GB en 256 GB geheugen.

Kortom met de iPhone SE (2020) haal je een goedwerkende en vloeiende iPhone in huis. En die wil je natuurlijk beschermen met een mooi iPhone SE (2020) hoesje.

iPhone SE (2020) Book Cases

De bookcase hoesjes zijn in verschillende kleuren, materialen en modellen te bestellen. Met een iPhone SE (2020) bookcase hoesje bescherm je je telefoon én het scherm. Je kan je telefoon dus met een gerust hart in je jaszak of tas opbergen, zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Doordat je veel keuze hebt kun je dé bookcase kiezen die het beste bij jou stijl past.

iPhone SE (2020) TPU Cases

Ga je liever voor een subtiel hoesje dan kun je kiezen voor een TPU case. Deze case zit als een bumper om je telefoon en beschermt de iPhone SE (2020) tegen stoten en schokken. Je kan kiezen voor ene transparante case, of juist voor een gekleurde versie.

iPhone SE (2020) Screen Protector

Wil je alleen je scherm tegen krassen en stoten beschermen, kies dan voor een schermprotector. Een beschermplaatje over je telefoon beschermt je iPhone SE (2020) tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere toestellen:
iPhone 11 hoesjes
iPhone 13 hoesjes
iPhone 13 Pro hoesjes

iPhone hoesjes