Samsung Galaxy S10e Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy S10e Hoesjes

De Samsung Galaxy S10e is het derde toestel uitgebracht door Samsung in 2019, naast de duurdere en vooral grotere varianten, Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus. Want behalve het formaat en prijs zijn de verschillen met de echte vlaggenschepen beperkt.

Samsung heeft ook bij het ontwerp van de S10e aandacht geschonken aan het scherm. Zo is er geen opvallende notch te zien, maar werd de front-camera subtiel in het scherm verwerkt. In tegenstelling tot zijn grotere broers zit de vingerafdrukscanner niet in het scherm verwerkt. Deze vind je wel terug in de aan/uit-knop aan de zijkant.

Zoals de S10 en S10 Plus draait de S10e ook op het nieuwe Android Pie. Daarnaast voegde Samsung softwarematige verbeteringen toe door middel van AI, zoals bijvoorbeeld Bixby Routines. Hiermee automatiseer je veel routinetaken, waarmee je leven net een tikkeltje makkelijker moet worden.

Dux Ducis Samsung Galaxy S10e Hoesje

Ook op het vlak van de batterij heeft Samsung niet stil gezeten. Met Wireless PowerShare kun je andere compatibele apparaten opladen via je smartphone. Bovendien laadt de batterij van de Samsung Galaxy S10e sneller op dan eerdere modellen.

Met de Samsung Galaxy S10e heb je een geweldige smartphone in huis, die je natuurlijk best zo snel mogelijk beschermt met een leuk Samsung Galaxy S10e hoesje.

Samsung Galaxy S10e Armor Cases

Ben jij iemand die je smartphone wel eens laat vallen? Kies dan voor één van de vele armor cases voor de Galaxy S10e. Er zijn allerlei soorten armor cases die elk een bepaalde mate van bescherming bieden. Zo is er de Armor Hybrid case, die je smartphone beschermt tegen valpartijen.

Met de Rugged Kickstand heb je vergelijkbare bescherming, maar heb je ook nog eens een handige kickstand om je smartphone handsfree te kunnen gebruiken. Ten slotte kun je ook gaan voor de Armor Brushed TPU case. Deze is net wat minder opvallend wat uiterlijk betreft dan de vorige armor cases, maar is daardoor ook wat prettiger in gebruik.

Samsung Galaxy S10e Screen Protector

Samsung Galaxy S10e Fashion Cases

Ook voor de dames hebben we een uitgebreide keuze fashion cases voor de Samsung Galaxy S10e. Met de Shiny Book Case geef je je smartphone een eigentijdse look. Heb je liever een print of opdruk? Kies dan voor een bloemenhoesje voor de Samsung Galaxy S10e.

Ga je liever voor een sobere stijl, dan is de Dux Ducis Pro Skin voor Samsung Galaxy S10e vast wat voor jou! Een elegante case, beschikbaar in vier mooie kleuren en voorzien van een kaarthouder.

Samsung Galaxy S10e Screen Protector

Wil je je smartphone helemaal beschermen? Neem voor de zekerheid dan een screen protector erbij. Het extra glazen beschermlaagje behoedt je scherm tegen krassen en barsten. In geval van schade is de screen protector beschadigd en niet het scherm.

Bekijk zeker ook onze andere categoriën:
Samsung Galaxy S10 hoesjes
Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes
Samsung Galaxy A50 hoesjes

Samsung hoesjes