iPhone 13 Pro Max Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 13 Pro Max Hoesjes

De iPhone 13 Pro Max, de grootste telg uit de iPhone 13 line-up, werd in september 2021 aangekondigd door Apple. De belangrijkste innovatie bij de Pro Max variant is de ProMotion technologie waarmee het beeldscherm een maximale verversingsgraad van 120Hz heeft. Een verdubbeling ten opzichte van de Pro Max van een jaar eerder.

Net als bij de andere varianten zien we hier ook de razendsnelle A15 Bionic-chip terug met 6 processorkernen. Ook de camera werd onder handen genomen, met voornamelijk grotere sensoren die meer licht opvangen in een donkere omgeving. Foto's worden hierdoor een stuk scherper en de camera ondersteunt 3x zoom zonder kwaliteitsverlies.

iPhone 13 Pro Max Book Case

Met een iPhone 13 Pro Max book case maak je je geen zorgen over schade aan je iPhone. Het toestel wordt enorm goed beschermd doordat alle zijden volledig bedekt zijn. Bij een valpartij zal er geen ontstaan aan het toestel. Je beleeft hierdoor meer plezier aan je iPhone 13 Pro Max en weet zeker dat het toestel een maximale levensduur zal bereiken. Bij veel iPhone book cases is er ruimte voorzien om een aantal bankkaarten mee te nemen. Dit is erg handig en geeft je de gelegenheid om al je spullen steeds bij je te hebben.

Back Covers voor de iPhone 13 Pro Max

Behoud je graag de originele look en feel van je iPhone? Dan kies je beter voor een back cover op maat van de iPhone 13 Pro Max. We hebben verschillende varianten in ons assortiment met meer of minder bescherming. Meer bescherming, zoals een Nillkin Armor case, gaat ten koste van het mooie ontwerp van de Pro Max. Aan de andere kant weet je wel zeker dat het toestel hiermee extreem goed beschermd is. Het is maar net wat je zelf prettig vindt. Vind je zware bescherming overbodig, ga dan voor een eenvoudig TPU hoesje en geniet van verbeterde grip.

iPhone 13 Pro Max Screen Protector

Wanneer je geen voorstander bent van een hoesje of een back cover verkiest is het verstandig het scherm alsnog te beschermen met een iPhone 13 Pro Max screen protector. Een glazen screen protector zit als een extra geharde laag over het scherm. Bij een val of stoot wordt de impact geabsorbeerd door de screen protector en niet door het scherm zelf.

Bekijk ook andere iPhone modellen:
iPhone 13 Hoesjes
iPhone 13 Pro Hoesjes
iPhone 11 Hoesjes

iPhone hoesjes