Opladers

Selectie verfijnen
Type lader
Aantal poorten
Vermogen
Aansluiting
Tweede aansluiting
Met kabel
Filter

Ruim aanbod opladers voor smartphone en tablet

Een nieuwe lader nodig voor je smartphone of tablet? Of valt je telefoon vaak zonder stroom wanneer je onderweg bent? Maak dan een keuze uit één van de vele opladers of autoladers in ons aanbod. Met de vele verschillende oplaadprotocollen kan het uitdaging zijn om de juiste lader te vinden. Maak daarom gebruik van onze handige filters en bestel de juiste lader voor jouw situatie. Ook nog op zoek naar een goede USB-C kabel of iPhone kabel? Bestel 'em meteen mee en laad jouw toestellen snel weer op!

Fast Charge opladers

Fast Charge-technologie is een grote uitkomst voor de drukke wereld waarin we leven. Met deze snellaadfunctie zijn de tijden dat je uren moest wachten tot je telefoon opgeladen was, verleden tijd. Fast Charge-opladers kunnen je smartphone of tablet veel sneller van energie voorzien, met vaak slechts een half uur opladen om er weer een dag tegenaan te kunnen. Dit maakt het gemakkelijker om je apparaat op te laden tijdens een korte pauze of terwijl je je klaarmaakt voor de dag. Check het maximale vermogen waarmee jouw toestel opgeladen kan worden en kies de geschikte oplader met onze filters bovenaan de pagina.

Dual Port opladers

Een oplader met twee poorten is de ideale oplossing voor het gelijktijdig opladen van meerdere apparaten. Zit je vaak met z'n tweeën in de wagen of heb je een centrale plek in huis waar je jouw toestellen oplaadt? Dan is een Dual Port oplader extra handig. Dual Port Chargers zorgen er bovendien voor dat je ruimte bespaart en minder oplaadaccessoires hoeft mee te nemen op reis of naar het werk.

Draadloze opladers

Draadloze opladers bieden een ongeëvenaarde combinatie van gemak en minimalisme. Geen gedoe meer met kabels; je legt je smartphone gewoon op de oplaadpad en het opladen begint. Draadloze opladers zijn niet alleen stijlvol, maar zorgen ook voor een opgeruimd bureau of nachtkastje zonder een warboel van snoeren. Er kleven ook wat nadelen vast aan het draadloos opladen. Een eerste nadeel is dat je de lader vaak in het stopcontact laat zitten, waardoor er stroomverbruik verloren gaat. Een tweede nadeel is dat draadloos laden momenteel nog langzamer gaat dan traditioneel opladen. Maar, het één sluit het ander natuurlijk niet uit. Naast die draadloze oplader op je nachtkastje is er nog altijd ruimte voor een normale Fast Charge oplader ergens anders in huis.

MagSafe opladers

Een laatste categorie van opladers zijn de MagSafe Opladers. Met ondersteuning voor iPhones vanaf de iPhone 12-reeks, is het nu ook mogelijk om je iPhone draadloos op te laden met een MagSafe charger. Plaats de lader eenvoudigweg op de achterkant van je iPhone en de lader zal zichzelf vasthechten aan de MagSafe magneet. MagSafe opladers ondersteunen oplaadsnelheden tot 15W waardoor je iPhone relatief snel oplaadt.