Samsung Galaxy A04s Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Samsung Galaxy A04s Hoesjes

Met de Samsung Galaxy A04s komt Samsung met een update van deze lijn budget smartphones. Het toestel heeft een 6,5” LCD scherm. En de 5000 mAh accu is groot genoeg om je telefoon een volle dag te gebruiken voor je deze weer moet opladen. De Samsung Galaxy A04s heeft 3 camera’s aan de achterzijde; een hoofdcamera, een macro lens om foto’s van heel dichtbij te maken, en een dieptesensor waarmee je prachtige portretfoto’s kunt maken. De vingerafdrukscanner zit aan de zijkant van het toestel verwerkt, hiermee kun je het toestel gemakkelijk en veilig ontgrendelen.

Deze mooie smartphone wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. We hebben ruim de keuze uit mooie hoesjes voor de Samsung Galaxy A04s.

Samsung Galaxy A04s Book Case Hoesjes

De Samsung Galaxy A04s hoesjes zijn in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Met een book case hoesje bescherm je de telefoon en het scherm. Je kan je telefoon dus gerust in je tas of jaszak opbergen. Daarnaast kun je enkele pasjes in deze Samsung Galaxy A04s hoesjes opbergen.

Samsung Galaxy A04s Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je Samsung Galaxy A04s tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Armor cases Samsung Galaxy A04s

Voor een stoere look van je toestel heb je keuze uit verschillende Armor cases. Buiten de stoere look die deze hoesjes aan je telefoon geven bescherm je je telefoon hier ook optimaal mee tegen stoten en vallen.

Bestel Samsung Galaxy A04s hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook hoesjes voor andere Samsung smartphones:
Samsung Galaxy A54 hoesjes
Samsung Galaxy A34 hoesjes
Samsung Galaxy A14 hoesjes

Samsung hoesjes