iPhone 12 Pro Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod iPhone 12 Pro Hoesjes

De nieuwe iPhone 12 Pro heeft een nieuw design waardoor het toestel iets vierkanter en dunner is dan de voorgaande modellen. Het 6.1” OLED scherm is zo goed als rand loos en heeft een geweldige kleurweergave en helderheid.

De iPhone 12 Pro is 5G ready waarmee je dus gebruik kan maken van super snel internet. Daarnaast ben je met de nieuwe processor verzekerd van een snelle werking en kun je gemakkelijk multitasken. De batterij gaat met gemak een dag mee als deze volledig is opgeladen. Bovendien kun je de iPhone 12 Pro draadloos opladen met Magsafe. Dit is een magnetische oplaadpad die je aan de achterkant van je smartphone klik en tot 2x keer zo snel je telefoon oplaad.

De camera van de iPhone 12 Pro is indrukwekkend te nomen. Je hebt drie 12 megapixel camera’s, uitgerust met een telefoto en een groothoeklens. Je kan tot 10 keer digitaal zoomen en prachtige portretfoto’s maken. De nachtmodus stand is ook verbeterd, waardoor je zelfs in het donker prachtige plaatjes schiet.

Natuurlijk wil je je smartphone beschermen met een mooi en handig iPhone 12 Pro hoesje. Gelukkig hebben we ruime keuze in prachtige hoesjes voor je telefoon.

iPhone 12 Pro bookcase hoesjes

Kies voor een luxe uitstraling met een bookcase voor je smartphone. Deze iPhone 12 Pro hoesjes beschermen ook het scherm van je telefoon, waardoor je die met een gerust hart in je tas of jaszak kunt opbergen. Daarnaast is er ook ruimte om je pasjes in op te bergen. Er zijn verschillende designs en kleuren beschikbaar.

iPhone 12 Pro Armor hoesjes

Voor een stoere look kun je gaan voor de Armor Hybrid hoesjes. Deze iPhone 12 Pro hoesjes bieden een maximale bescherming tegen vallen en stoten en zijn uitermate geschikt voor mensen met een actieve levensstijl.

iPhone 12 Pro screen protectors

Wil je alleen je scherm tegen krassen beschermen, kies dan voor een screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt je iPhone 12 Pro tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de kwaliteit van je scherm wordt verminderd.

Bekijk ook onze andere categorieën:

iPhone 12 hoesjes
iPhone 13 Pro hoesjes
iPhone SE 2020 hoesjes

iPhone hoesjes