Nokia 5.3 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia 5.3 Hoesjes

De Nokia 5.3 een mooie smartphone met een 6.55” scherm met prachtige beeld kwaliteit. Het toestel heeft een quadcamera waarmee het makkelijk is om prachtige plaatjes vast te leggen. Doormiddel van de portretstand kun je mooie scherpte diepte effecten vastleggen en ook in het donker scherpe foto’s maken is een fluitje van een cent. Uiteraard is er bij de Nokia 5.3 hoesjes rekening gehouden met de uitsparingen op de juiste plek voor de camera.

De Nokia 5.3 heeft een goede batterij waarmee je met gemak de hele dag je telefoon kunt gebruiken zonder deze bij te laden. Het laden van de telefoon doe je met behulp van een USB-C kabel.

De Nokia 5.3 heeft een vingerafdruk scanner waarmee je snel en veilig de telefoon ontgrendeld. Ook is er een speciale knop waarmee je snel toegang hebt tot de Google Assistant.

Kortom de Nokia 5.3 is een fijn toestel, van alle gemakken voorzien. We hebben keuze uit verschillende Nokia 5.3 hoesjes om je telefoon optimaal mee te beschermen.

Kies voor een screen protector clear Nokia 5.3 of een tempered glass Nokia 5.3 om je scherm optimaal te beschermen. Met deze bescherming weet je zeker dat je telefoon beschermt is tegen krassen en beschadigingen aan het scherm, zonder dat de kwaliteit van de touch screen verloren gaat.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia 6.2 hoesjes
Nokia 2.3 hoesjes
Nokia 4.2 hoesjes

Nokia hoesjes