Nokia G21 Hoesjes

Selectie verfijnen
Type hoesje
Kleur
Met koord
Filter

Ruim aanbod Nokia G21 Hoesjes

De Nokia G21 is een budgettoestel met een aantal opvallende eigenschappen. Vooral de grootte van de accu is een groot pluspunt. De 5050 mAh accu gaat tot wel 3 dagen mee voordat je deze weer moet opladen.

Het scherm van de Nokia G21 is 6,5" groot en heeft een ververssnelheid van 90 Hz, waardoor animaties soepel en vloeiend ogen. De Nokia G21 heeft 3 camera’s: een 50MP hoofdlens, een 2MP macrolens en een 2MP dieptesensor. Uiteraard is voorop ook een selfiecamera te vinden die mooie foto's maakt.

Nokia G21 Hoesjes

Met een book case hoesje voor je Nokia G21 heb je goede bescherming voor je toestel en met als bijkomend voordeel dat je enkele pasjes kan opbergen in het hoesje. Met het ruime assortiment is er voldoende keuze om het ideale hoesje te vinden.

Nokia G21 Screen Protector

Wil je je scherm extra tegen krassen beschermen, kies dan voor een goede screen protector. Een beschermglaasje over je telefoon beschermt het scherm tegen krassen en beschadigingen, zonder dat de zichtbaarheid van het scherm vermindert.

Nokia G21 Back Covers

Geen voorstander van een wat dikkere book case? Kies dan voor de eenvoud van een back cover. Met een back cover blijft het formaat van je telefoon zo goed als mogelijk bewaard, terwijl het toestel toch goed beschermd wordt. Voor optimale bescherming raden we een glazen screen protector aan.

Bestel Nokia G21 hoesjes direct bij GSM-Hoesjes.be. Gratis en snelle verzending. Veilig betalen. Niet goed, geld terug. GSM-Hoesjes.be: Online specialist in smartphone en tablet hoesjes.

Bekijk ook onze andere categorieën:
Nokia C12 hoesjes
Nokia G22 hoesjes
Nokia G11 hoesjes
Nokia hoesjes