Veilig en eenvoudig betalen

Ruime keuze betaalmogelijkheden

In onze webwinkel reken je veilig en eenvoudig af met de voor jou vertrouwde betaalmogelijkheden.

Populaire betaalmethoden als Bancontact en iDeal ondersteunen betalingen via QR code, voor een snellere ervaring. Uiteraard blijft het mogelijk om op de traditionele manier, met betaalkaart en kaartlezer betalingen af te ronden.

Bancontact

Met Bancontact betaal je eenvoudig met je smartphone of bankkaart. De grote Belgische banken hebben betaling via QR code geïntegreerd in hun eigen app, waardoor je de Bancontact-app zelfs niet hoeft te installeren. Scan de QR code en rond de betaling vliegensvlug af.

Betaal je liever op de traditionele manier met een betaalkaart? Dan is dat uiteraard ook mogelijk met Bancontact. Vul je naam en kaartnummer in en rond de betaling af in jouw eigen bankomgeving.

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode binnen Nederland maakt online betalen mogelijk op een veilige en vertrouwde manier.

Heb je de iDeal-app op je smartphone staan? Scan de QR code dan met de iDeal-app om de betaling te bevestigen. Reken je liever binnen je eigen bankomgeving af? Selecteer dan je bank en rond de betaling af via een QR code of met je betaalkaart en kaartlezer.

Payconiq

Heb jij de Payconiq-app op je smartphone geïnstalleerd? Dan reken je razendsnel af met Payconiq, dat onderdeel uitmaakt van Bancontact.

Bestel je via je computer, scan dan de QR code en bevestig de betaling. Wanneer je per smartphone bestelt, wordt de Payconiq-app vanzelf geactiveerd. Controleer het bedrag en bevestig de betaling.

Visa

Om met een Visa kredietkaart af te rekenen, kies je op de bestelpagina voor 'Visa Mastercard'. Je komt terecht op de betaalpagina van Pay.nl. Na het ingeven van de kaartgegevens, moet je de betaling bevestigen binnen je eigen bankomgeving. Na een succesvolle betaling wordt je teruggeleid naar de orderbevestiging op onze webshop.

Mastercard

Om met een Mastercard kredietkaart af te rekenen, kies je op de bestelpagina voor 'Visa Mastercard'. Je komt terecht op de betaalpagina van Pay.nl. Na het ingeven van de kaartgegevens, moet je de betaling bevestigen binnen je eigen bankomgeving. Na een succesvolle betaling wordt je teruggeleid naar de orderbevestiging op onze webshop.

PayPal

Heb je een PayPal-account? Dan reken je eenvoudig af via het PayPal-netwerk. Log in op je PayPal-account en bevestig de betaling.

In het geval je niet terecht komt op de orderbevestiging, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Het is mogelijk dat de ordervalidatie niet goed gelukt is en dat we dit handmatig voor je moeten doen.

Billink

Betaal je liever achteraf? Dan bieden we onze Nederlandse klanten de mogelijkheid om hun bestelling achteraf te betalen met Billink.

Houd er rekening mee dat achteraf betalen een krediet is.

Billink doet van te voren een credit check op basis van je geboortedatum en telefoonnummer, om te controleren of je in aanmerking komt voor achteraf betalen. Kom je in aanmerking, dan wordt je bestelling direct verwerkt en door ons verzonden. Betalen doe je vervolgens achteraf.

Billink stuurt je 10 dagen na de bestelling een betalingsuitnodiging per e-mail. Hou je spamfolder goed in de gaten in geval je geen betalingsuitnodiging ontvangt.

Ontvang je een betalingsuitnodiging terwijl je de bestelling niet ontvangen of geretourneerd hebt? Neem dan direct contact op met onze klantenservice om extra kosten te vermijden.

Vooruitbetaling per bank

Reken je liever af via overschrijving of lukt een betaling via de andere methoden niet? Dan kun je altijd nog afrekenen met een vooruitbetaling per bank. Na het afronden van de bestelling, krijg je de betaalgegevens te zien die horen bij de bestelling. Deze worden je ook nog eens per mail toegestuurd. Op die manier kun je de betaling uitvoeren vanuit je eigen bankomgeving.

Zodra het bedrag op onze rekening wordt bijgeschreven, wordt je bestelling verwerkt. Houd er rekening mee dat dit, afhankelijk van jouw bank, enkele werkdagen in beslag kan nemen.