Apple iPhone Hoesjes

Selecteer jouw iPhone in onderstaand overzicht om alle geschikte iPhone hoesjes te vinden en bestellen. Bij GSM-Hoesjes.be vind je een ruim en betaalbaar assortiment iPhone hoesjes. Zo bescherm je jouw kostbare iPhone op een stijlvolle manier tegen beschadigingen. Bestel jouw hoesje zo snel mogelijk en geniet van gratis verzending. Voor 15u30 besteld is dezelfde werkdag verzonden.

Welk toestel heb je?

Apple iPhone Hoesjes

Beschik jij over een iPhone? GSM-Hoesjes.be heeft leuke iPhone hoesjes aan voordelige prijzen.

Apple onderscheidt zich van andere fabrikanten als de innovatieve kracht op het vlak van smartphones en tablets. Met haar eigen besturingssysteem iOS, een uniek en herkenbaar design en prestaties om U tegen te zeggen, behoort Apple tot de absolute top van de smartphone industrie.

iPhones zijn kostbare smartphones, met prijzen variërend van €400 tot €1000. Ondanks de hoge kwaliteit van iPhones blijft een gsm hoesje een nuttige accessoire. Door dagelijks gebruik stoot je je iPhone al gauw ergens tegenaan of glipt het toestel onverwachts uit je handen. Een iPhone hoesje beschermt je toestel tegen kras-, stoot- en valschade. Naast bescherming fungeert een iPhone hoesje ook als mode accessoire. Personaliseer je iPhone daarom met een of meerdere iPhone hoesjes, verkrijgbaar in allerlei kleuren, motiefjes en materialen.

GSM-Hoesjes.be biedt iPhone hoesjes aan tegen voordelige prijzen. Zo koop je al een iPhone hoesje voor slechts €9,99 - inclusief verzending. De prijs die bij het product staat is ook de werkelijke prijs. Geen kosten achteraf bij het afrekenen. Gratis verzending en geen transactiekosten. Bestel jouw iPhone hoesje op werkdagen voor 15u30, dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.