Coverup Verstelbaar Telefoonkoord - Telefoonketting - Beige

€4,99

Nu op voorraad!

B B

Gratis verzending (BE & NL)

Eenvoudig betalen

30 dagen bedenktijd

Klantbeoordeling 9,2/10

Beschrijving

Draag je telefoon comfortabel om je schouder, hals of pols met dit verstelbare telefoonkoord. Wanneer jouw telefoon hoesje niet voorzien is van een telefoonkoord, kun je alsnog genieten van deze functionaliteit met dit losse telefoonkoord. Kies je favoriete kleur en match het koord met jouw outfit!

Verstelbaar telefoonkoord

Een telefoonkoord is erg populair in gebruik en erg handig wanneer je kleding draagt zonder broekzakken of als je gewoon gezien wilt worden met je telefoon. Daarnaast heb je je telefoon net iets sneller te pakken dan dat je ‘em eerst uit je broekzak of handtas moet halen. Het koord is verstelbaar in lengte, zodat je je telefoon op allerlei manieren om je lichaam kunt hangen.

Eenvoudig in gebruik

Het telefoonkoord werkt heel eenvoudig: Haal je telefoon uit je hoesje, plaats het kaartje in het hoesje met het lipje door de uitsparing voor de oplaadpoort. Plaats vervolgens je telefoon weer in het hoesje. Het kaartje is dun genoeg zodat er voldoende ruimte is om je telefoon te blijven opladen. Je ondervindt er dus geen hinder van.

Let op: We raden om het koord goed te testen in combinatie met jouw hoesje voordat je het in gebruik neemt.

Eigenschappen

MerkCoverup
KleurBruin

Zakelijk bestellen

Meer dan 5 stuks van dit artikel bestellen?
Vraag hier je offerte aan.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in. We bezorgen u zo snel mogelijk een offerte.

- +

Je ontvangt binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte.