Sinds 2012 de Belgische online specialist smartphone en tablet hoesjes

GSM-Hoesjes.be, opgericht in het najaar van 2012, is de Belgische online specialist smartphone en tablet hoesjes. Het bedrijf wordt sinds de start van huis uit gerund en bedient dagelijks tal van klanten in hun zoektocht naar een passend accessoire. Met een eigen voorraad, snelle opvolging van markttrends en een persoonlijke service bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw accessoires.

Vindt snel de juiste accessoires

De website is specifiek ingericht om de zoektocht naar het juiste GSM hoesje te vereenvoudigen. Door simpelweg het merk en toestel aan te klikken, of de naam van het toestel in de zoekbalk in de typen, vindt u alle passende accessoires voor uw toestel. Bestellen en betalen verloopt veilig en vlot via uw vertrouwde betaalmethoden als Bancontact, PayPal, iDeal (NL) en credit card.

Webshop Trustmark Keurmerk

Zoals u bovenaan de website ziet zijn wij in het bezit van het 'Webshop Trustmark' keurmerk. Hierdoor ziet u dat wij voldoen aan de wettelijke voorwaarden. Klik op het logo om ons lidmaatschap te bekijken.

Contact

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken van 9u - 17u en uiteraard 24/7 via het contactformulier.

Service

Zoals u van ons gewend bent worden alle bestellingen, op werkdagen vóór 15u30 besteld, diezelfde dag nog verzonden. Daarnaast heeft u 14 dagen de tijd om een bestelling te retourneren of om te ruilen.